Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
TGB 303R projekt by walkay
jopa:
--- Citat: Mislav46 - 29 Prosinac, 2009, 23:58:00 ---skuter noci kod nas tako da mislim da bi mogli skoknit u neko polje cisto da bacimo neki offroad i malo to razradimo :toothy11:
--- Kraj citata ---
ajde idemo taman sam sretan narucio si BB mašinu ...nemogu dopustit da me vx i vxr kidaju i u startu xD
walkay:
Ma kad budem ja razradio kit, pazite od mene! Nema off road-a! Niko nesmije dirati moj skut! :toothy12: Vidmo se sutra! Hvala decki!
speedfight 2:
heh walkay ne daj nikome skuter sam ga ti vozaj heh vidim da su decki vrijedno radili ali bilo je tu i sky kole pa je to sve s kolom rijeseno sav ulozen trud hehe...
Mislav46:
--- Citat: jopa - 30 Prosinac, 2009, 00:03:01 ---ajde idemo taman sam sretan narucio si BB mašinu ...nemogu dopustit da me vx i vxr kidaju i u startu xD
--- Kraj citata ---
:toothy12: :toothy12: ajde sretno, vozit ces se po dvoristu i zicat za benzin :toothy12: :toothy12:
--- Citat: walkay - 30 Prosinac, 2009, 00:11:29 ---Ma kad budem ja razradio kit, pazite od mene! Nema off road-a! Niko nesmije dirati moj skut! :toothy12: Vidmo se sutra! Hvala decki!
--- Kraj citata ---
nebrini care iscupat cemo sajlu , neces ni primjetit da je koji km napravio :icon_tongue: vidimo se!!
walkay:
Kupio sam njih za jednu Sky kolu! Bili su pre-prejeftini! :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju