Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
TGB 303R projekt by walkay
jopa:
--- Citat: Mislav46 - 30 Prosinac, 2009, 00:21:56 --- :toothy12: :toothy12: ajde sretno, vozit ces se po dvoristu i zicat za benzin :toothy12: :toothy12:
nebrini care iscupat cemo sajlu , neces ni primjetit da je koji km napravio :icon_tongue: vidimo se!!
--- Kraj citata ---
hahaah al kad ga provozam tebe cu ostaviti :toothy12:
--- Citat: walkay - 30 Prosinac, 2009, 00:22:15 ---Kupio sam njih za jednu Sky kolu! Bili su pre-prejeftini! :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
sutra još 1 i dosta je :toothy9:
walkay:
Danas smo radili malo na karburatoru! Stavili smo jucer diznu od 90, ali je bila prevelika, pa smo isli na manje! Na kraju smo dosli do 70 sto izgleda ok za sad, dok ne razradim kit. Nismo imali 72 i 74 diznu pa ne znam kako bi to sad radio!
Probat cu kupiti sljedeci tjedan pa cu uskoro jedan filmic! Motor ide odlicno, jako sam se cudio kad sam vidio da sa serijskim variomatom ide tako dobro, i opce nemam rupe...! Sta ce biti jos ako stavim multivar! :icon_scratch: :toothy10:
Malossi Sport je odlican i predobro radi sa TT-om! Za sad sve 5! :frajer:
Giz:
Pazi se smjese i to jako. Radije bogata nego siromašna... Pogotovo u razradi. :vjestica: :joks:
walkay:
Za prvi put sam vise ulje stavio, kako si rekao! Vec mi je prazan tank, moram kupiti gorivo, ali kako si i rekao znaci na 5.6 l ide 1.2 dl!
Giz:
Tako ja točim cijelo vrijeme. Scoot sport 2 ide unutra i nikad problema sa uljem.
Dapače, urednije čelo klipa skoro nisam vidio a termogrupa nakon skoro 5k km bez ijednog risa.
Nažalost, dok osigurač karike nije izletio iz klipa. :'(
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju