Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
TGB 303R projekt by walkay
radomir.g:
Svaka cast..
Najbolje je tako sloziti neki setup za svaki dan, ima puno vise snage za razliku od serijale, a opet nije nesto preterano da moras svaki dan srafiti oko njega.. :icon_thumright:
speedfight 2:
svaka cast na projektu ovo ce fino ici a trajati ce...svaka cast ekipici koja je to slagala...
Mislav46:
--- Citat: jopa - 29 Prosinac, 2009, 22:43:53 ---de jbtt nisi trebo stavit tu mi se vidi masnica :toothy12: :toothy12:
--- Kraj citata ---
:laughing6: :laughing6: de trebao je staviti onu di smo tost vrtili :toothy12: :toothy12:....sve u svemu odlican projekt, sutra nastavak i polako razradivanje :icon_thumright:
jopa:
--- Citat: Mislav46 - 29 Prosinac, 2009, 23:47:12 --- :laughing6: :laughing6: de trebao je staviti onu di smo tost vrtili :toothy12: :toothy12:....sve u svemu odlican projekt, sutra nastavak i polako razradivanje :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ee da walkay dok ste vi zabušavali mi smo pošteno radili i stavi sliku da ljudi vide naš trud .... sutra ce mo ga mi razradit i naravno sastavit :icon_thumright:
Mislav46:
--- Citat: jopa - 29 Prosinac, 2009, 23:51:36 ---ee da walkay dok ste vi zabušavali mi smo pošteno radili i stavi sliku da ljudi vide naš trud .... sutra ce mo ga mi razradit i naravno sastavit :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
skuter noci kod nas tako da mislim da bi mogli skoknit u neko polje cisto da bacimo neki offroad i malo to razradimo :toothy11:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju