Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

TGB 303R projekt by walkay

<< < (68/126) > >>

MazdaMurairotor:

--- Citat: Drnda-1 - 25 Rujan, 2010, 23:11:30 ---ali svakako slika furaia sa piste na testiranju ti je u avataru  :toothy11: :toothy12: :toothy12: :toothy12:

inace za spuh, ako je za svaki dan, onda uzmi yasunija ili neki gianellli, nekih 8 i pol tisuca da vrti i super...
ali da nije  :toothy9:
nardo i turpija  :toothy10: :toothy10:

--- Kraj citata ---

Mazda Furai, najjaci auto koji sam vidio ikada uopce i cuo kako ide i vrti...strava su ti wankel masine :) japanci rulesss :laughing7:

al sta nie neka caka da pase sa Minarellia na tgb spuh uz neke preinake?? ono dole kod auspuha, flandje??

pralas:

--- Citat: MazdaMurairotor - 25 Rujan, 2010, 23:18:26 ---Mazda Furai, najjaci auto koji sam vidio ikada uopce i cuo kako ide i vrti...strava su ti wankel masine :) japanci rulesss :laughing7:

al sta nie neka caka da pase sa Minarellia na tgb spuh uz neke preinake?? ono dole kod auspuha, flandje??

--- Kraj citata ---
ma sve se da rijesiti uz pomoc flekse,i pripasati spuh :icon_thumright:
ali ako budem uzimao spuh uzet cu yasunia,u gianelli sam se razocarao zbog kvalitete :sad3:

B.E.G.A:

--- Citat: Drnda-1 - 25 Rujan, 2010, 23:11:30 ---nekih 8 i pol tisuca da vrti i super...

--- Kraj citata ---

Da to ak voziš sa ZXom onda treba gađat cca 9000rpm,Yasuni ipak traži više,ma da bi on išao jako dobro i da ga vrtiš na 9000rpm jer ima širok powerbrand,ali ono na 10000-10500 je najjači.

JogFromYamaha:
zas si uopce kupio next a ne shot odma?

pralas:

--- Citat: JogFromYamaha - 25 Rujan, 2010, 23:28:21 ---zas si uopce kupio next a ne shot odma?

--- Kraj citata ---
tko?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju