Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

TGB 303R projekt by walkay

<< < (69/126) > >>

JogFromYamaha:
mislim extra  ;D

Drnda:
gle.. svi ti base i lagani midrace spuhovi imaju ogroman powerband pa ih je lako ustelati.. nije na meni da kupujem, ali da jesam nebi bio yasuni zbog cijene, jedino polovno.. novo se nista ne isplati po meni  ::)

pralas:

--- Citat: JogFromYamaha - 25 Rujan, 2010, 23:31:33 ---mislim extra  ;D

--- Kraj citata ---
ma ja kada sam kupio spuh mislio sam necu vise ni kune uloziti u skut :laughing7:
i kako bi nardo isao na serijali :nono:
nema nardo za tgb,kao sto kazem dalo bi se pripasati ali bi termogrupa izgubila vijek trajanja :icon_thumright:

JogFromYamaha:
cuj ja znam tipa koji vozi polini evolution na zipu serijali samo je stavio tvrde suste diznu i utege lakse da ga dobije na obrtaj
pa si misli

dali ja mislim da je to dobro - ne
dali bi ikad kupio - ne
al dok si bogat i natezes tatu za svaki put kad nekaj vidis onda mu tata i ne pita zasto mu trebaju pare tako da...

pralas:

--- Citat: JogFromYamaha - 25 Rujan, 2010, 23:55:40 ---cuj ja znam tipa koji vozi polini evolution na zipu serijali samo je stavio tvrde suste diznu i utege lakse da ga dobije na obrtaj
pa si misli

dali ja mislim da je to dobro - ne
dali bi ikad kupio - ne
al dok si bogat i natezes tatu za svaki put kad nekaj vidis onda mu tata i ne pita zasto mu trebaju pare tako da...

--- Kraj citata ---
a ima i takvih...
kada imaju para,pa misle na spuhu pise polini i sad su face a sve ostalo serijala :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju