Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
TGB 303R projekt by walkay
MazdaMurairotor:
--- Citat: luna500rr - 25 Rujan, 2010, 23:04:34 ---Nardo je midrace spuh i vrti u iberturi termogrupe tako da joj znatno smanji vjek trajanja...
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
istina ali to sve skupa ideeee... :)
@drnda- krivo ssam napisao, htjeo sam mazda samurai al ispalo MURAI! hhh :laughing3:
pralas:
--- Citat: MazdaMurairotor - 25 Rujan, 2010, 23:02:40 ---zasato nebi stavili top performance nardo i to sve skupa vrtili i islo puno bolje nego sa yasuni r??
--- Kraj citata ---
nema narda za tgb :nono:
mozda bi se dalo pripasati od minarellia,ali kao sto ti kaze luna 500rr koliko bi taj kit trajo ???
meni treba za svaki dan setup :icon_thumright:
MazdaMurairotor:
--- Citat: ivan pralas - 25 Rujan, 2010, 23:07:39 ---nema narda za tgb :nono:
mozda bi se dalo pripasati od minarellia,ali kao sto ti kaze luna 500rr koliko bi taj kit trajo ???
meni treba za svaki dan setup :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
onda staviti stage6 pro replicu i islo bi jos bolje nego sa yasuni r...sigurno :)
pralas:
--- Citat: MazdaMurairotor - 25 Rujan, 2010, 23:08:56 ---onda staviti stage6 pro replicu i islo bi jos bolje nego sa yasuni r...sigurno :)
--- Kraj citata ---
nema ni tog za tgb :icon_thumright:
za tgb imas jako mali izbor spuhova...
Drnda:
--- Citat: MazdaMurairotor - 25 Rujan, 2010, 23:07:24 --- :icon_thumright:
istina ali to sve skupa ideeee... :)
@drnda- krivo ssam napisao, htjeo sam mazda samurai al ispalo MURAI! hhh :laughing3:
--- Kraj citata ---
ali svakako slika furaia sa piste na testiranju ti je u avataru :toothy11: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
inace za spuh, ako je za svaki dan, onda uzmi yasunija ili neki gianellli, nekih 8 i pol tisuca da vrti i super...
ali da nije :toothy9:
nardo i turpija :toothy10: :toothy10:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju