Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
TGB 303R projekt by walkay
pralas:
--- Citat: B.E.G.A - 25 Rujan, 2010, 22:55:25 ---ili stisni ili daj ... kako god okreneš Yasuni must have :headbang:
--- Kraj citata ---
bega,znaci isplati se uzeti?
ja isto rzmisljam o nabavci ali nezz kolika ce razlika biti izmedu r i gianellia extra ???
trebala bi biti velika :icon_thumright:
MazdaMurairotor:
--- Citat: ivan pralas - 25 Rujan, 2010, 23:00:26 ---bega,znaci isplati se uzeti?
ja isto rzmisljam o nabavci ali nezz kolika ce razlika biti izmedu r i gianellia extra ???
--- Kraj citata ---
zasato nebi stavili top performance nardo i to sve skupa vrtili i islo puno bolje nego sa yasuni r??
B.E.G.A:
--- Citat: ivan pralas - 25 Rujan, 2010, 23:00:26 ---bega,znaci isplati se uzeti?
--- Kraj citata ---
Isplati se,nije to neka bog zna kolika razlika ali vidi se i osjeti se :icon_thumright:
luna500rr:
Nardo je midrace spuh i vrti u iberturi termogrupe tako da joj znatno smanji vjek trajanja...
Drnda:
--- Citat: MazdaMurairotor - 25 Rujan, 2010, 23:02:40 ---zasato nebi stavili top performance nardo i to sve skupa vrtili i islo puno bolje nego sa yasuni r??
--- Kraj citata ---
u pravu si....
a inace nije mazda murai nego mazda Furai :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju