Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

TGB 303R projekt by walkay

<< < (66/126) > >>

pralas:

--- Citat: B.E.G.A - 25 Rujan, 2010, 22:55:25 ---ili stisni ili daj ... kako god okreneš Yasuni must have  :headbang:

--- Kraj citata ---
bega,znaci isplati se uzeti?
ja isto rzmisljam o nabavci ali nezz kolika ce razlika biti izmedu r i gianellia extra ???
trebala bi biti velika :icon_thumright:

MazdaMurairotor:

--- Citat: ivan pralas - 25 Rujan, 2010, 23:00:26 ---bega,znaci isplati se uzeti?
ja isto rzmisljam o nabavci ali nezz kolika ce razlika biti izmedu r i gianellia extra ???

--- Kraj citata ---

zasato nebi stavili top performance nardo i to sve skupa vrtili i islo puno bolje nego sa yasuni r??

B.E.G.A:

--- Citat: ivan pralas - 25 Rujan, 2010, 23:00:26 ---bega,znaci isplati se uzeti?

--- Kraj citata ---

Isplati se,nije to neka bog zna kolika razlika ali vidi se i osjeti se  :icon_thumright:

luna500rr:
Nardo je midrace spuh i vrti u iberturi termogrupe tako da joj znatno smanji vjek trajanja...

Drnda:

--- Citat: MazdaMurairotor - 25 Rujan, 2010, 23:02:40 ---zasato nebi stavili top performance nardo i to sve skupa vrtili i islo puno bolje nego sa yasuni r??

--- Kraj citata ---
u pravu si....
a inace nije mazda murai nego mazda Furai  :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju