Općenito > Oprema
Kacige, entry level integralne i jet
mrcina:
nego da pitam imam ovu r*evolution jet kacigu,na par mjesta sam pitao za veb stranicu a svi mi kažu da je to arc kaciga,ali tamo na stranici nema je nigdje a hti bih uzeti za nju vizir za sunce.čija je to kaciga i ako netko zna veb stranicu.
hvala.
r.e.!:
--- Citat: filiplatinovicz - 03 Kolovoz, 2006, 07:02:07 ---svejedno mislim da bilo kakvo zatamnjenje nocu smanjuje vidljivost... i sigurnost. drugo je pitanje koliko vozimo noću. ja se često vracam kuci po mraku, kroz grad koji je relativno dobro osvijetljen pa mi je svejedno bedara i s tutom, bez vizira!
--- Kraj citata ---
Uvex ima vrhunske vizire.
Ja dosta polažem na sigurnost.
Kada bih imalo sumnjao u ovaj vizir, odmah bi stavio obični. Ali za time nema potrebe. Uvjerit ćeš se kada se opet vidimo. :jerk:
enigma:
ja imam agv kacigu s zatamljenim vizirom, piše na njemu for night use only...pa ga navečer moram dignut jer sam negdje izgubio dnevni :dontknow:
al ladno bude :icon_tongue:
r.e.!:
Mislim kupiti ovu Vespa kacigu za kraće ljetne relacije. Još se dodatno za nju mogu kupiti i zaštitne naočale. Sve skupa oko 600-inak kuna ali ću sačekati božične popuste :laughing7:
enigma:
skupo skupo...bolje uzmi da ima vizir, ono poluotvorenu...imaš za 400,00 kn...a kolko znam dobre su ,lagane i udobne... :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju