Općenito > Oprema
Kacige, entry level integralne i jet
filiplatinovicz:
u integralki mora bit malo lufta... ako vlasnik odluči pustit bradurinu... :headbang:
r.e.!:
Ja nosim UVEX VX8, integralka, sa zatamnjenim vizirom. Kaciga je odlična i cijena je više nego povoljna za tu kvalitetu.
filiplatinovicz:
--- Citat: r.e.! - 26 Srpanj, 2006, 09:59:45 ---Ja nosim UVEX VX8, integralka, sa zatamnjenim vizirom. Kaciga je odlična i cijena je više nego povoljna za tu kvalitetu.
--- Kraj citata ---
nisi napisao cijenu.
inače, nošenje zatamnjenog vizira osobito je poželjno za smanjene vidljivosti i noću kada direktno pridonosi sigurnosti!
r.e.!:
--- Citat: filiplatinovicz - 26 Srpanj, 2006, 10:24:21 ---
--- Citat: r.e.! - 26 Srpanj, 2006, 09:59:45 ---Ja nosim UVEX VX8, integralka, sa zatamnjenim vizirom. Kaciga je odlična i cijena je više nego povoljna za tu kvalitetu.
--- Kraj citata ---
nisi napisao cijenu.
inače, nošenje zatamnjenog vizira osobito je poželjno za smanjene vidljivosti i noću kada direktno pridonosi sigurnosti!
--- Kraj citata ---
Oko 1300 kuna.
To nije onaj potpuno zatamnjeni vizir.
Iako sam bio skeptičan, uvjerio sam se da ovi UVEX-ovi viziri u noćnoj vožnji minimalno smanjuju vidljivost. Pa čak i manje nego zatamnjeno staklo na autu. Zaista su dobri.
filiplatinovicz:
svejedno mislim da bilo kakvo zatamnjenje nocu smanjuje vidljivost... i sigurnost. drugo je pitanje koliko vozimo noću. ja se često vracam kuci po mraku, kroz grad koji je relativno dobro osvijetljen pa mi je svejedno bedara i s tutom, bez vizira!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju