Općenito > Oprema

Kacige, entry level integralne i jet

(1/7) > >>

Doomsday:
Evo opet ja s pitanjima...
Već odlučih kako ću kad dođe vrime kupit Nolan kacige, crne lakirane, Genesis N61 i N31...
Kadli, vidjeh o Lazer kacigama...  :toothy9:
I sad, pitanje slijedi:
Koje bi kacige bile bolji izbor, Nolan Genesis N61 i N31, ili Lazer LZ6 LX i Be-Bop Solid...
Po cijenama koje san vidija, sa Lazer kacigama bi možda spasija 200-tinjak kuna, ali to mi nije najbitnije...
Ono šta me nervira je šta kod Lazer LZ6 LX kacige nema easy clip on-off za vizir, a ja bi na integralku rado ima i prozirni i crni vizir...
Ima li ko mišljenje o ovin kacigama? I Nolan i Laser? I di bi ih se moglo probat i kupit u Splitu i okolici?
Ja još uvik nekako naginjen prema Nolanu, jer mi se čini za dobit sličan proizvod da bi mora uzet Laser Vertigo LX i Rider ili Tempo Classic, šta bi me onda došlo skuplje od Nolana... :help:
Motor na kojem bi se ove kacige vozile bi bija e-jewel 150... Malu tutu san već kupija... :binkybaby:
Eto, ako ko zna šta, nek podjeli...
Adio.

eladio:
moj savjet :
dobro pogledaj LAZER VERTIGO LX , jer mu je cijena bagatela za ono sto nudi! (ako zelis lako nabrojim i poslikam i td.)
Mozes ih dobiti lako preko mototeke, nebi bila prva koja bi isla postom ili busom  :toothy10:

a bebop je jednostavno super kaciga

za sve te modele nabavis i povoljne vizire (od 180ak kn na vise) :)

Doomsday:
e, hvala na brzom odgovoru...
ali, bitno mi je nabit vrčinu na glavu, provat...  :icon_scratch: pa onda eventualno platit...
u pricipu, brauzajuć neton, nema zamjerke ni na jednu od ove dvi firme, i Nolan i Lazer su OK...
Sad je jedino pitanje iskustva, i šta ko nudi za koliko para...
A i bitno mi je provat prije kupnje...
Eh, decisions, decisions...   :happy6:
Adio.
P.S. o, da, nabroji, by all means, ne moraš slikat, nađem sve na netu, a ako može i usporedi s N61...
I još da te pitan, jeli moguće dobit, recimo Be-Bop Solid i LZ6 LX crne metalik, ali bez ikakvog znakovlja...
Thnx!

Poggiali:
Evo ja bi spomenuo HJC fg 14 kao dobar omjer uloženog i dobivenog. Cjena je cca 1700kn, dobije se zaštita za nos protiv magljenja koja na sebi ima limić tako da se bolje prilagodi nosu, i dobije se podbradak, koji smanjuje buku. Vizir je odlićan i kolko god huktao nije se ni mrvu zamaglio, uz to je i ljep dizajn. Kaciga je tro kompozitna. Npr, za shoei naj jeftiniji model sam ja platil zaštitu za nos 130kn, a za bradu 120kn, a kaciga je došla 2500kn.

Simon:
 Ja imam Nolan N61 Matrix, s obzirom da je to bio best buy za mog davnog posijeta Louisu, kaciga je fakat ok..potpuno se slazem s Lazerom Vertigo, kaciga je mrak.

Ali ja ocu Be-Boop onu crvenu, jooj a vise nema malih crvenih :confused5:...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju