Općenito > Oprema
Kacige, entry level integralne i jet
filiplatinovicz:
--- Citat: ---Necu se puno pravit pametan,ali kacigu kupi ili neku najjeftiniju,zakona radi,ili kupi nesto posteno.
Dakle,kacigu iz jednog dijela,relativno laganu,sa svim potrebnim certifikatima.
--- Kraj citata ---
Svaka Ti je zlatna... :icon_thumright:
Doomsday:
Onda ćemo od svakog po jedno, tuta sa odvojivim vizirom , za po gradu, i integralna, za do grada i zimi... :D
Doomsday:
Ekipa, kakva je firma Uvex?
Kupija san neku tutu ala Grunf iz grupe TNT, od skaja šta glumi kožu, iz Indonezije :D crna, čisto za šalu i po gradu, i za back-up... Mislija san danju nosit moje cvike za sunce (model za vožnju od Hage, super su mi sile na lice) a kupit za noćnu vožnju i za držat zbog šeme na kacigi :D (kaciga ima zakačke za laštik od maske, bile su zakačene neke bezvezne cvike za sunce sa laštikom umisto ručki) okrugle prozirne zaštitne naočale za brušenje-autogeno varenje, da bi upotpunija Grunf look :D ali ko zna kakve će bit za vozit...
Sad se mislin kupit Uvex masku (zaštitne naočale) Speedy, cca. 125 kuna, za po noći, , pa kad već gledan, kakve su im integralne kacige...? Svima piše polycarbon... Zna li neko kakav im je model P 410 (cijena cca. 800 kn)?
Kao što se vidi iz priloženog, odlučija san se na obe kombinacije koje je Spin predložija, jednu za šminku, i jednu za zaštitu... :D
Svaka informacija je dobrodošla...
Pozdrav
Gladiator:
Ja kupujem sve marke IXS. Nemam prituzbi!!! Imam jaketu, kacigu, rukavice, bubreznjak i carape.
filiplatinovicz:
--- Citat: Gladiator - 22 Lipanj, 2006, 17:39:31 ---Ja kupujem sve marke IXS. Nemam prituzbi!!! Imam jaketu, kacigu, rukavice, bubreznjak i carape.
--- Kraj citata ---
probaj i gaće... izvrsne su! :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju