Naime kao sto sam naziv teme stavio,nikako ne mogu da napravim da mi start bude normalan,tako reci da skuter krece u istom trenutku cim gas odvrnem
Imao sam NRG mc3 i na njemu je bio ZX,malossi multivar,valjci 4.7 grama i ostalo serijsko,mislim na centralni feder i federi na kvacilu.
Sad sam to isto stavio na novog NRG-a i opet je isto kao i na ovom.Kupim polini set federa,stavio najtvrdje i opet tako reci isto,mogu ga "turirati" jer kad dodam gas,on krece nakon 2-3 sekunde,i sve do nekih 15 km/h kao da kvacilo proklizuje.Probao teze valjke,lakse od 4,7 gr i isto.
Samo bih zelio cim cimnem malo gas da tako reci on krece,kao sto je i serijski dosao.Malo glupo na semaforu,moram dodati fas prije nego se upali zeleno,jer treba mu dosta dok krene iako je full gas
Da li da probam sa tvrdjim centralnim?Prijatelj ima Polini variomat i auspuh,stavio cak 6,3 grama valjke centralni feder je plavi i federi i sve super.Samo mozda 5.5 grama valjke i skuter je odlican.Kontam da nije u pitanju taj ZX auspuh.
Sto se tice karba postelan je,64 dizna,izvadio sam onaj limic kod filtera i stavio malossi spuzvicu