Pozdrav svima
isprike ako je vec bilo pitanje, ali zbog nedostatka vremena (obitelj, posao) ne stignem bas sve teme prolistati, pa molim malu pomoć....
Dakle, radi se o baotina scooteru, model rocky, 4t, 50ccm....kako mi rekao jedan frajer, motor je od honde gore....ako je tako, pretpostavljam da bi se mogao staviti npr. motor od honde lead 100ccm....
Malo me pati brdo uz koje idem panoramskom vožnjom od 45 km/h
Motor je 2008., 3000 km na njemu i sve, ali doslovno sve, orginal....nekako mi se neda igrati s kitovima i ostalim forama, jednostavnije mi se čini puknuti samo novu mašinu, zericu jaču, jer mislim da kostur i kočnice kineza nisu baš u formi za nešto jače od toga, jedva da i ovo drže na okupu
Eto, zamolio bih za savjete
Hvala svima i pozzzz iz Rijeke
Pozdravljam!
Ako je ovo polovni skuter, i ako ti je frajer reko da je masina od Honda, lik te prej#bo... :S
Ovako stoje stvari... novi baotiani 2008-2010 god. idu do 70 km/h, a uzbrdo nesto vise od 50 km/h (4t, 50ccm), sa 5k ili 6k kilometara, govorim iz prakse...
Inace u ove novije modele baotiana poceli su ugrađivati talijanske masine i plastike, sto je i istina, kada pogledate malo bolje zavrsnu obradu, i usporedite ju s starijim modelima, a i nema vise klepetanja razni dijelova skutera.
Posto ovaj polovni model tvog skutera sa 3000 km i nejde vise od 45 km/h uzbrdo, znaci da je - sj#ban, ondosno, ako steta nije uocljiva izvana, uocljiva je snagom, jer ga je lik vjerovatno i forsiro, pregrijavanje, kocenje, itd. Jer kinezi bas i nevole voznju pri vrucim uvjetima zbog zracnog hlađenja
Tko to moze znati sta je lik radio s tim skuterom.
A sto se tice ugradnje nove masine, i nije bas tako losa ideja. Jer se na isti kostur ugrađuju i masine od 125ccm. Samo treba gledat, da li to sve gume i kocnice mogu podnjeti...