Općenito > Maxiskuteri

Serdarevic

<< < (16/35) > >>

mrcina:
da očigledno nije imao podršku svojih nadređenih ili si ti tatino dijete koji je zaposlen u MUP-u ili nekom ministarstvu.

čuvaj se jer možeš naletjeti na nekog koji bu te dobrano prizemljio.

čuj negovorim što da radiš več ti preporučam da se malo smiriš jer na ovaj način imat češ previše neprijatelja a premalo prijatelja.

black-rox:

--- Citat: mrcina - 21 Rujan, 2009, 11:46:53 ---da očigledno nije imao podršku svojih nadređenih ili si ti tatino dijete koji je zaposlen u MUP-u ili nekom ministarstvu.

čuj negovorim što da radiš več ti preporučam da se malo smiriš jer na ovaj način imat češ previše neprijatelja a premalo prijatelja.

--- Kraj citata ---
Čuješ ja sam se dovoljno smirio kakav sam prije bio,ali nisam budala koja će plaćat kazne za sitnice poput nema retrovizora,tablice,auspuha i takvih stvari,a i neda mi se gubiti vrijeme to šta će me on tlačiti tamo 5 minuta šta je ovo šta je ono rađe ja po gasu i prije stignem tamo kamo sam krenul.......

mrcina:
sretno ti bilo u životu.

Nikon:

--- Citat: mrcina - 21 Rujan, 2009, 11:46:53 ---da očigledno nije imao podršku svojih nadređenih ili si ti tatino dijete koji je zaposlen u MUP-u ili nekom ministarstvu.

--- Kraj citata ---

mrci ja neznan zasto se uopce trudis, vidis kakvo misljenje ima.. jebe te se nek se bode s rogatima ... ishod se zna

100 puta niz torbu 1 put u torbu

mrcina:
ha što možeš neki ne primaju savjete nikako a kamoli od starijih od sebe.

ha nekmuje glavom kroz zid, bu se našo neki i bu razbio glavu stoposto.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju