Općenito > Maxiskuteri

Serdarevic

<< < (35/35)

gun_rider:
balavac jedan kad te doma nisu već učili ponašaj se kako spada, nemožeš tako govorit čoviku koji je stariji bar 4 puta od tebe...i ima iskustva i znanja puno više od tebe sigurno...ccc

cosa_wp:

--- Citat: gun_rider - 02 Srpanj, 2010, 01:11:53 ---balavac jedan kad te doma nisu već učili ponašaj se kako spada, nemožeš tako govorit čoviku koji je stariji bar 4 puta od tebe...i ima iskustva i znanja puno više od tebe sigurno...ccc

--- Kraj citata ---

dečko zahebancija uopće ne razumiješ moj ton i nerazumiješ o čem pričam čist zahebancija a o mome odgoju ne pričaj jer neznaš isto tako sto neznas moje roditelje niti dali ih uopće imam tako da te molim da ne pričaš o nečemu što ne znaš!

zoki_NRG:
treba vas sve banat...tu neznas tko bi koga prvi napao...
nisam bio pun rac na forumu al evo dosao malo vidit sta ima novog i vec mi se kenja od
ovakvih rasprava...dajte ljudi pa ljeto je, odite van uzivat s ekipom a ne se svadjat na nekim forumima
 :hello:

Homer:
zbilja, prevršili ste svaku mjeru. za takvu zahebanciju se nađite kavi/pivi/nečemu pa udarajte po praznoj slami koliko vas volja. na forumu rasprava treba sadržavati bar minimalnu razinu kulture i argumenata što vi ovdje uopće niste pokazali. naprotiv, tu ima materijala i za stegovne mjere  ::)

lokot.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju