Općenito > Maxiskuteri
Serdarevic
mrcina:
nemoj kukat kad te stresu i skinu ti tablu jer ako te dignu opet negine ti motor na veresiju za kaznu platit a ti se buni.
kad ti uleti franjo tahi buš i gače prodao.
black-rox:
--- Citat: mrcina - 20 Rujan, 2009, 23:23:35 ---nemoj kukat kad te stresu i skinu ti tablu jer ako te dignu opet negine ti motor na veresiju za kaznu platit a ti se buni.
kad ti uleti franjo tahi buš i gače prodao.
--- Kraj citata ---
Koju tablu će mi skinut onu koju nemam lol doma su me učili kada mi netko maše da i ja mahnem iz kulture,ali i da ne stanem i ne razgovaram sa nepoznatim osobama,zato ljudi samo gas i ne zaboravite mahnut čoviku u plavom :laughing7:
DvdAerox:
ma hebo vas dyno, jedan motor pored drugog, old school man :)
mrcina:
--- Citat: black-rox - 21 Rujan, 2009, 00:38:38 ---Koju tablu će mi skinut onu koju nemam lol doma su me učili kada mi netko maše da i ja mahnem iz kulture,ali i da ne stanem i ne razgovaram sa nepoznatim osobama,zato ljudi samo gas i ne zaboravite mahnut čoviku u plavom :laughing7:
--- Kraj citata ---
e bleki nebuš dobro završil.
samo naleti na policajca koji ne trpi zajebanciju pa buš kupio gače po asvaltu.
svi koji ne stanu na znak zaustavljanja pa biježe policajcu na motoru dopušteno je rigorozno zaustavljanje motorista i rušenjem. ti bježi nema frke ali naletjet češ na netolerantnog pa buš skupljao svoje dijelove u bolnici.
black-rox:
--- Citat: mrcina - 21 Rujan, 2009, 11:33:01 ---e bleki nebuš dobro završil.
samo naleti na policajca koji ne trpi zajebanciju pa buš kupio gače po asvaltu.
svi koji ne stanu na znak zaustavljanja pa biježe policajcu na motoru dopušteno je rigorozno zaustavljanje motorista i rušenjem. ti bježi nema frke ali naletjet češ na netolerantnog pa buš skupljao svoje dijelove u bolnici.
--- Kraj citata ---
Naletio sam ja na takvu budalu srušila me je bez brige naj#bo je on ko žuti više ne radi ko pandur tako da ono............
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju