Općenito > Maxiskuteri
Serdarevic
devil_ma-yela:
--- Citat: Drnda-1 - 16 Rujan, 2009, 19:02:12 ---ovako mrcina je policajac i vjerujem da je to rekao dobronamjerno, jer sigurno je upuceniji u provedbe zakona od nekih, tako da je vjerojatno htio sugerirati da se predje na homologizirane spuhove da nebi poceli placati kazne....
--- Kraj citata ---
nisam nigdje pročitao ni vidio,pa me zanima jel ista situacija i sa ostalim spuhovima, npr deak?
Drnda:
da
dino gp1:
--- Citat: devil_ma-yela - 16 Rujan, 2009, 19:14:39 ---nisam nigdje pročitao ni vidio,pa me zanima jel ista situacija i sa ostalim spuhovima, npr deak?
--- Kraj citata ---
Pa pročitaj Nikonov post iznad ::) homologaciju nema serdarević, deak, kucelj... i za svih vrijedi isto!
gun_rider:
--- Citat: Drnda-1 - 16 Rujan, 2009, 19:02:12 ---ovako mrcina je policajac i vjerujem da je to rekao dobronamjerno, jer sigurno je upuceniji u provedbe zakona od nekih, tako da je vjerojatno htio sugerirati da se predje na homologizirane spuhove da nebi poceli placati kazne....
--- Kraj citata ---
mrcina je retardiran...sine njegove izjave, pametovanja, filozofiranja...sere mi se od toga
ako je auspuh koliko toliko u granicama normale šta se tiče buke neće te niko jebat provjereno...znam ih i šta su na tehničkom prolazili sa auspusima bez homologacije...i nikom ništa
vx:
--- Citat: gun_rider - 16 Rujan, 2009, 13:20:45 ---a ko si mi ti da prodaješ pamet oću li ja pušit kazne ili neću? u najmanju ruku još nisan čua da je iko dobia kaznu zbog auspuha...NIKO
--- Kraj citata ---
izgleda da su počeli
http://www.jutarnji.hr/zagreb/clanak/art-2009,9,8,,175526.jl
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju