Općenito > Maxiskuteri

Serdarevic

<< < (6/35) > >>

R@kija:
jel ima deak homologaciju..

koji imaju protocni homologaciju..ovi u hrv. osim 4roada...jel ima yoshimura

Nikon:
nema ni deak, ni serdo, ni kucelj .. niko...

samo leo vince, scorpion itd.

gun_rider:

--- Citat: mrcina - 15 Rujan, 2009, 10:37:13 ---ova tema se treba zaključati jer je ovakvih ima tu na forumu na tone.

drugo dali vam se isplati svakičas davati 700kn kazne za auspuh, meni ne uz to ako imaš takav auspuh odmah ti je 150 ili 200 kn vanredni koji ti plačaš prije skidanja tabli te kad staviš orginal opet to isto plačaš po drugi put.

dakle za auspuh je kazna 700 + 150/200 za prvi tehnički + 150/200 za drugi tehnički te je sveukupno minimalno 1000/1100 kn kazne i kad to pribrojiš cijeni serdareviće od 2000kn dobiješ 3000/3100 kn ceh.
dakle u RH je 4road 2800kn

dali se isplati molit boga u vožnji da ti ne padne lizalica ili se voziti bez ikakve brige.

po meni ovo drugo je isplativije.

pozdrav.

--- Kraj citata ---

a ko si mi ti da prodaješ pamet oću li ja pušit kazne ili neću? u najmanju ruku još nisan čua da je iko dobia kaznu zbog auspuha...NIKO

devil_ma-yela:

--- Citat: gun_rider - 16 Rujan, 2009, 13:20:45 ---a ko si mi ti da prodaješ pamet oću li ja pušit kazne ili neću? u najmanju ruku još nisan čua da je iko dobia kaznu zbog auspuha...NIKO

--- Kraj citata ---
potpis!

Drnda:

--- Citat: gun_rider - 16 Rujan, 2009, 13:20:45 ---a ko si mi ti da prodaješ pamet oću li ja pušit kazne ili neću? u najmanju ruku još nisan čua da je iko dobia kaznu zbog auspuha...NIKO

--- Kraj citata ---
ovako mrcina je policajac i vjerujem da je to rekao dobronamjerno, jer sigurno je upuceniji u provedbe zakona od nekih, tako da je vjerojatno htio sugerirati da se predje na homologizirane spuhove da nebi poceli placati kazne....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju