Općenito > Maxiskuteri

Serdarevic

<< < (31/35) > >>

gokiSP:
Oš kupit 4cesta?  :toothy12:

gun_rider:

--- Citat: black-rox - 30 Lipanj, 2010, 19:43:58 ---Ajde da dignemo temu malo iz mrtvih,kako sam ja uvijek hvalio taj njegov auspuh došlo je vrijeme kada ni to više nije kvalitetno kao nekada i spada u onu grupu poluproizvoda,auspuh je smeće žešće,evo u zadnjih mjesec dana tri izgorena plašta,jedan na gp1 nakon 1000km drugi na runneru 209 nakon svega 200km i treći na koje je bio auspuh je nexus 300 koji je nakon 3000km počeo imati odaziv na gas kao neki mrtvi i razdrkani vx 125 jednom riječi razočaran,a da ne govorim da i dan danas nema podataka da li taj auspuh diže ča ks,nema nikakve homologacije,nema db killera taj spuh je u današnje vrijeme savršen za dobiti kaznu,toliko mi se zgadio da sam ga ja i sa svog motora skinuo i bacio u tri pm............

--- Kraj citata ---

hahahahhahahahahahahha nasmija me do suza.....kraaaaaaalju :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
bog si i gotovo... :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:

davno san ja reka da je taj auspuh samo šminka...napravljena toliko glupo da je to čudo...šelna nema gumu nikakvu i na SVAKOM sjebe plašt od vibracija...vuna napunjena nikako...unutra RUPETINE prazne...nikakvo čudo da izgori plašt...plašt ko papir, čim ga takneš udubljen je...itd itd...ima toga...poluproizvod uglavnom :icon_biggrin:

još bi to bilo i prihvatljivo da to ne košta 2 soma kuna :laughing6:

zipst:
shackal :headbang:

cosa_wp:
serđo je sranje teško iz osobnog iskustva nebi to ni na traktor stavio više!

pixa.93:
e ja bi vratio odma serijski samo da imam.policajac cim me zasutavi kaze to nije original auspuh oces da te vodim na tehnicki.i odma m inabroji da necu prov blablabla  .vec mi idu na k**ra*.a moj kucelj se stvarno necuje jako

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju