Općenito > Maxiskuteri
Serdarevic
gokiSP:
Ma sve je to bezveze, par dana ti je fora da se dere i onda dosadi. Mene prvog iritira kad čujem da se pol sata jendolično dere :confused5:
DAMIR-RUNNER:
serda je bio dobar prije par godina kada je poceo tek raditi za skutere,ja sam ga imao na vrx-u i uvijek mi je bilo divota gledat skurenu vunu nutra nakon malo zesce voznje,a sad kolko vidim pocelo se fusat..meni je taj serda bio drag zvukom da sam ga cak i htio stavit na nexusa..no ipak kolko sam cuo to sa svih strana..ne ne..ne vise..sada imam leo 4 roada kojeg prodajem i ocu sbk jer to zvukom rusi fasadu sa kuca..naravno bez db kilera :icon_biggrin:
po meni,serda je ok za nekog kvartovskog vxr-a
duje87:
--- Citat: igor.sb - 30 Lipanj, 2010, 20:20:49 ---onaj koji je uvijek i bio DEAK
--- Kraj citata ---
takodjer poluproizvod :icon_thumright:
igor.sb:
ko je rekao da nije
i jeb vas ta rijec poluproizvod
kom se ne sviđa nek uzme flexu pa nek si ga reze kako mu pase :laughing7: :laughing7:
duje87:
--- Citat: igor.sb - 30 Lipanj, 2010, 23:55:17 ---ko je rekao da nije
i jeb vas ta rijec poluproizvod
kom se ne sviđa nek uzme flexu pa nek si ga reze kako mu pase :laughing7: :laughing7:
--- Kraj citata ---
:laughing6: :laughing6: :laughing6:
meni je nepojmljvio da meni deak trenutno ne pase na vxra,a narucen je za vxra..da moran krivit granu ili pilat nosac jer ne pasu na rupu i to za 1,4cm,a i prijatleju je puka nakon 1000km
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju