Općenito > Maxiskuteri

Serdarevic

<< < (30/35) > >>

gokiSP:
Ma sve je to bezveze, par dana ti je fora da se dere i onda dosadi. Mene prvog iritira kad čujem da se pol sata jendolično dere  :confused5:

DAMIR-RUNNER:
serda je bio dobar prije par godina kada je poceo tek raditi za skutere,ja sam ga imao na vrx-u i uvijek mi je bilo divota gledat skurenu vunu nutra nakon malo zesce voznje,a sad kolko vidim pocelo se fusat..meni je taj serda bio drag zvukom da sam ga cak i htio stavit na nexusa..no ipak kolko sam cuo to sa svih strana..ne ne..ne vise..sada imam leo 4 roada kojeg prodajem i ocu sbk jer to zvukom rusi fasadu sa kuca..naravno bez db kilera :icon_biggrin:

po meni,serda je ok za nekog kvartovskog vxr-a

duje87:

--- Citat: igor.sb - 30 Lipanj, 2010, 20:20:49 ---onaj koji je uvijek i bio DEAK

--- Kraj citata ---

takodjer poluproizvod :icon_thumright:

igor.sb:
ko je rekao da nije

i jeb vas ta rijec poluproizvod

kom se ne sviđa nek uzme flexu pa nek si ga reze kako mu pase  :laughing7: :laughing7:

duje87:

--- Citat: igor.sb - 30 Lipanj, 2010, 23:55:17 ---ko je rekao da nije

i jeb vas ta rijec poluproizvod

kom se ne sviđa nek uzme flexu pa nek si ga reze kako mu pase  :laughing7: :laughing7:

--- Kraj citata ---

:laughing6: :laughing6: :laughing6:

meni je nepojmljvio da meni deak trenutno ne pase na vxra,a narucen je za vxra..da moran krivit granu ili pilat nosac jer ne pasu na rupu i to za 1,4cm,a i prijatleju je puka nakon 1000km

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju