A evo XP... po meni su u početku bili dosta bugoviti.. neznam kad sam nabavio SP2 malo se smirilo... al trebalo ih je tweakati da rade kako treba... Živcira kai svaki mogući driver treba instalirat da bi radili... dost dugo se instaliraju.. nakon nekog vremena korištenja trajanje bootanja i shut downa se produži znatno :/ Znali su mi često bacat plavi ekran... errorove razne..
Vistu ultimate sp2 sam koristio 2 dana
.... također problem bio s driverima... jedva iskopao drivere za mrežni adapter nisam mogo na net.. makar na cd-u od matičnep iše da podržava vistu :S .... troši dosta više memorije od XP-a
7 ca... po meni pre dobar OS... instalirao ih za 20 minuta i na netu sam... nikakvi driveri nisu potrebni (dobro ak ima neko posebno zvučnukartušu onda nema zvuka na njoj nego na mbo) Rade glatko ... koristim ih od one prve bete... zaboravio sam kai error znači
nikad problema snjima... sad imam full verziju updejta fino... čak nemoram ič na stranicu od nvidije da skinem drivere za grafulju .. več to winsi u updateu ponude
Ima zgodnih dodataka kao npr snipping tool... tako da u dva klika izrežem baš onaj dio ekrana koji mi je potreban.. nemoram više prt screen pa u paint pa izrezivat... ima u sebi program za pržit diskovlje... također podržava prženje ISO fajlova...kalkulator je unaprijeđen pa sad preračunava brzinu, kut, prostor, tlak, snagu .... search je po meni puno efikasniji...onaj u xpu je bio spor koma...također ovaj od 7ce searc... upišeš npr. word... lupiš enter... i microsoft word je otvoren.. nemoraš po startu kopat ko nekad
Fora je ovaj izbornik prozora
Također gadgeti su mi praktični... sve je nekako uglađenije... reko bi iskoristljivost je veća .... manje troše memorije od viste... na leru meni zna past ispod 600mb dok vista okida barem dobrih 800mb
eto toliko od mene.. nemogu se svega ni sjetit