Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Zatvaranje sezone, Rijeka. 17.10.2009. //Slike dodane, supersexy, must see XD

<< < (10/38) > >>

weston:
Kazete da se nezna kuda se ide i da nismo organizirani ... ovog puta ce biti drugacije:

--- Citat: www.scooter-inside.com by: Sole ---Neznam kako bi izgledalo da se meet prijavi policiji,tako da nemamo problema po cesti do gore...meni nrg je rastavljen stim da vozi i sve al plastike se jos pripremaju za plasticara...Tako da vjerojatno cu sa autom doc... Jednu stvar cu odmah napomenut kod meka cu sve detaljno objasnit...Znaci ic cemo po dvoje u grupi,bez prestizanja i drugih kenjaca koje se rade inace...cisto radi ljudi da to ljepo izgleda i da nas ne j*** niti jedan semafor....

OVAKO:
- Kod MC'D u 12 sati, polazak od MC'd 12 30...
- Radimo krug kod zabice i krecemo se prema kazalistu, kod kazalista semafor skrecemo lijevo kod mrtvog kanala, te se vracamo nazat prema zabici, sto znaci da radimo jos jedan krug po gradu
- nakon kruga krecemo se prema vezici (sto znaci da nejdemo odmah preko stare ceste za grobnik) i napravit cemo krug po doljnjoj vezici do spajanja na orehovicu, te se penjemo tek tada za staru cestu na grobnik....

poanta svega ovog je druzenje i zabava...zato vas molim da ovaj put i u buduce damo nekakav primjer skupne voznje...onome kome se nesvida ideja neka ide sam gore, jer ovo ce biti ovako realizirano...

Mogu vam samo ubacit jednu bubicu u uho...prije pocetka sljedece sezone dat cemo sve od sebe da uspijemo realizirat "1st Mediteran stunt show" na kojem ce biti i style i ja se nadam drag natjecanja...Uovom trenutku pozivam i susjede slovence "MOTOSPIRIT" da se jave za suradnju...

2 KOTACA ZA VOZACA
--- Kraj citata ---

Losinj:
ja sam u rjeci i nije mi problem doc...nego je problem sto mi je skuter na losinju....pa me zanima dal ima neko da bi me peljao jer stvarno bi dosao? :)

gokiSP:
os samnom  :laughing7:

Losinj:
vrlo rado ako se ne zaj.... :icon_biggrin:

gokiSP:
moram vidit cim cu ic..al kako mi se cini preostaje mi samo runner a neznam ocu ic s njim sam odovuda...nema pol plastika, svijetla, niceg nema... :toothy11:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju