Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Zatvaranje sezone, Rijeka. 17.10.2009. //Slike dodane, supersexy, must see XD
Losinj:
aj nis javi mi se na msn pa cemo se dogovorit ako ce bit sta..
andre@26:
--- Citat: dhorvat - 09 Listopad, 2009, 07:54:44 ---Bili smo u rijeci jednom i pokazali su da znaju katastrofalno organizirat meet ali sreća je kod njih kaj uvijek imaju odaziv od barem 20 motora kad ih ima dolje ko blata :headbang:
A pazi ti naš ZT. Skupi se preko 20 skutera koji u jednom danu napravi više od 200 km po zagorskim cestama :happy3: To je po meni puno veći uspjeh nego skupiti 30-40 lokalnih skuteraša :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
To se i meni vise sviđa manje motora vise kilometra.
Nisam jos bio na tom meetu u rijeci pa cu ic za vidijet dali je stvarno tolika katastrofa koliko svi govore, i ovo koliko se rijecani hvale da voze ludo, nadam se ako sam prezivio na meet i vožnju po trstu da cu uspijet izdrzat i ovo u rijeci.
benelli:
--- Citat: andre@26 - 09 Listopad, 2009, 23:14:19 ---To se i meni vise sviđa manje motora vise kilometra.
Nisam jos bio na tom meetu u rijeci pa cu ic za vidijet dali je stvarno tolika katastrofa koliko svi govore, i ovo koliko se rijecani hvale da voze ludo, nadam se ako sam prezivio na meet i vožnju po trstu da cu uspijet izdrzat i ovo u rijeci.
--- Kraj citata ---
ako po trstu vozis sat vremena onda mozes ic di oces vjeruj mi isprobano,jer to je sve nista nasprem trsta sad od kad sam uzeo vx-vec sam dosta puta bio u trstu ali znam i od prije kada sam isao sa autom kakov je trst
sta andrea ides onda sa ???nama
andre@26:
Ako nas vrijeme posluži da. :)
benelli:
--- Citat: andre@26 - 09 Listopad, 2009, 23:43:53 ---Ako nas vrijeme posluži da. :)
--- Kraj citata ---
a valjda ce
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju