Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Zatvaranje sezone, Rijeka. 17.10.2009. //Slike dodane, supersexy, must see XD
sven_vx:
--- Citat: robert - 08 Listopad, 2009, 22:09:41 ---i, pa išlo se i po gorem vremenu do grobnika.
--- Kraj citata ---
a jbt...znam da je covjek pametan i da se nece vozit po kisi,snjegu,buri itd samo da bi dosao na meet kojih ce jos bit 100 tako da...
gokiSP:
ugostit cu vas ja u garazi ako pocne kisa :laughing7:
gogo-180:
pa jbt št češ raditi subota je 17. mislim stvarno nitko nije za nekakvu akciju... a nema te pojma kako je fora to kad nas ide bar 3 svaka kafana naša do dole hehe... to se jede pije zajebancija i to nije mi do mita nego da vožnjice laganini i to....
benelli:
evo ekipa iz istre stize dolazi nas najmanje 7 a trebalo bi nas doc oko 13,tako da mozete slobodno racunat na nas isto ako kad to citam da se svi razbijeze i te gluposti malo mi je glupo ali mi u svakom slucaju dolazimo jer idemo poslje na grobnik posto je motohapening ,ajde zagrapacani dodite i vi da se upoznamo vec jednom :icon_thumright:
dhorvat:
Bili smo u rijeci jednom i pokazali su da znaju katastrofalno organizirat meet ali sreća je kod njih kaj uvijek imaju odaziv od barem 20 motora kad ih ima dolje ko blata :headbang:
A pazi ti naš ZT. Skupi se preko 20 skutera koji u jednom danu napravi više od 200 km po zagorskim cestama :happy3: To je po meni puno veći uspjeh nego skupiti 30-40 lokalnih skuteraša :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju