Tehnički kutak > Tuning skutera

Malossi MHR

<< < (4/5) > >>

tomof10:
na zadnji ce ti dizat 100% i moj dize na zadnji

Drnda:
koliko  je tvoj kg runner po tvojoj procjeni sada, ja mislim ako sf ima po papirima 92 kg, da nakon stavljanja big bora da ce imati max 100 kg, jer ide uljna van, spuh neki rezo koji je laksi koji kg, nema nista sa tekucinama ako bude sr, znaci prednji kraj lagan full. onda druge vile, i mislim da su pezo teze nego ostale...

tomof10:
moj runner ima oko 100 kg vilice od vxr,uljna izvadena,ventilator polinijev dosta laksi,magnet kupio serijski olaksani,oko 100 kg ima sad ce mi doc kroz koji dan kiler od sp pa neznam koliko je on tezi od ovog mog

Drnda:
a da... ja nezz, mislio sam vxr vile ili neke da su normalne, onda sr ili sp masinu koja mi uleti prije da je u ok stanju...da ne treba generalku odmah..
uglavnom zelim uz motor imati i skut koji barem ide tako da kada sjednem sa motora da nemam osjecaj kao da puzim.. a mislim da sa bb ce to biti pun pogodak, jer ce biti sam kostur olaksan, korman drag, prerada plastika, tako da samo na tome ima par kg, a masinu ne znam ona ima oko 30 kg sa spuhom misliim tako da mozda busem i debelo ispod 100 kg, a ako bude sr makina onda ce prednji kraj biti lagan kao perce i to ce biti gust za voziti  :laughing7:

dino gp1:

--- Citat: Drnda-1 - 13 Rujan, 2009, 04:12:09 ---i usporedba sa sp 180 sa sredjenim usisom , grana 34 mm, veci karb i tako eke gluposti.. kakav bi bio odnos toga dvoje...

--- Kraj citata ---

Gokiu je sp 180 sa ovakvim sličnim setupom išao kao 70 ccm (evo)...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju