Tehnički kutak > Tuning skutera

Malossi MHR

(1/5) > >>

Drnda:
zanima me par pojedinosti o ovome kitu,..
to je zapravo najslabiji HE ili najjaci midrace, jesam u pravu, po snazi negdje kao S6  Racing?
treba li za njega vanjska pumpa ili je ok tvornicka?
moze li pia struja serisk a to izdrzati ?
koji spuh bi bio za taj kit optimalan, znaci da ga se stedi , a ne izvlaci zadnji atom iz njega...?

Crazy Kuree:
Struja mjenjat ne treba ali poželjno je cdi bar promjenit, malo je jači od stage 6 racing, ok je tvornička pumpa, yasuni c16 je dovljno da ide super al da ne izlači max

seba:

--- Citat: Drnda-1 - 13 Rujan, 2009, 02:58:41 ---zanima me par pojedinosti o ovome kitu,..
to je zapravo najslabiji HE ili najjaci midrace, jesam u pravu, po snazi negdje kao S6  Racing?
treba li za njega vanjska pumpa ili je ok tvornicka?
moze li pia struja serisk a to izdrzati ?
koji spuh bi bio za taj kit optimalan, znaci da ga se stedi , a ne izvlaci zadnji atom iz njega...?

--- Kraj citata ---
to je HE kit(ajmo rec slabiji)
pumpa moze ostat serijska,samo onda obavezno stavit hladnjak jos koji,a moze i el.pumpa
ja bi radje stavio inerrotor,ali mogla bi izdrzat i serijska samo moras kupit cdi sportski(malossi...)
spuh stage6 r1200,yasuni c20 ako ne mislis maksimum ali da ipak ide,jer sta ce ti taj kit ako nemas bar priblizne okretaje na kojima on radi

Drnda:
nesto sam mislio ako uleti ubrzo neka lova koja bi mogla kupiti to.. a po nekim procjenama koliko bi to moglo izdurati, znaci nema turpijanja, normalno odrzavanje, postelano koliko bih ja mogao da bude... stavio bi neki spuh, nezz da vrti oko 13k, tako je nekako potrebno mislim ali posto ne kontam se ba u yasunij mislim da je to c21, uglavnom hladnjak bi isao od motora koji je upola veci od skuterovoga...i cdi naravno... za koju se lovu moze nabaviti takav polovan spuh...

Crazy Kuree:
c 16 13000 obrtaja

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju