Tehnički kutak > Tuning skutera

Malossi MHR

<< < (3/5) > >>

animatrix:
ja navijam za kakvu 180ku, jebes turpijanje kad nikad nisi siguran dal ces doc kuci na motoru il gurajuci... jucer smo bas svjedocili takvom slucaju, isto MHR u pitanju..

Ensiferum:
ja navijan za tpr  :toothy10:

Drnda:
bas zbog toga i mislim... na sf ramu sa vilicama nekim od runnera, neznam kojega....
uglavnom imam obicaj povaditi sve nepotrebno sa skuta a i sam skut je laksi od spa 180 dosta tako da....
jer ako se sa lagano obradjenim blokovima, sredjenim usisom i nekih sitnicama da izvuci snaga da je priblizno isto ubrzanje onda bi radije uzeo bb, samo neznam bi li bolje bilo SR 15o ili SP 180

tomof10:
moj tpr je za sad preso 4200 km bez mijenjanja ista jednom mi je bio pomjeso vodu radi diftunga to je rjeseno vrtim ga na c20 i ide extra sad cu mu promjenit kariku za koji dan ovaj tpr dosta traje obavezno ga ugrijem prije voznje vozim ga na tts-u mislim da je on dosta trajnji od ovog MHR

Drnda:
a sve se mislim, racunao sam i uzeti u opciju big bore, jer mislim da sa spuhom nekim dobrim npr. mhr, i sa sredjivanje blokova usisa i mozda malo ispolirati glavu viditi squish , mislim da je tu negdje u rangu sa tprom i da bi sf ramu na zadnji dizalo bez problema stallno...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju