I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 15 Gostiju pregledava ovu temu.
nezz moram vidjeti koliko dodje karta, sestra mi sigurno ide, pa mene nagovara da odem i ja, pa da u domu prespavam...
kam ces ti tam, ne pustaju takve tamo ...xD naravno da gajim osjecaje prema njoj... al ne preko monitora i tipkovnice...xD
kada se pocinju prodavati i po kojoj cijeni... da kupim odmah u pretprodaji da ne bude previse love.. a nezz , bez tebe mi to nije to..ja mislio sa mariom i vama prvo stati u tvoj birc.. pa onda negdje van nakon sto se ubijemo
tko je rekao da idem tamo ja ne gajim,, ali kako se zezati ako jedan ili dvoje je ne obasipaju lijepim rijecima , a treci tj jopa ruga sve
imas prav, ipak si romeo u srcu...xD joj mala mica lepa divlja, bas mi falis, ti si moje sunce, moje nebo i moj mali plavi cvijetic.....XDDrnda: jel ljepo bilo??
NISI MOJ TIP... shvati jednom
ma otkada ti ne pijes ... daj molim te kada se pocinje prodavati.. pa da nabavim 2 komada? ili mozda vise, ne znam jos...pa u tvoj birc... tako je ispalo dok smo ja i mario nesto pricali pa on predlozio..
crni, ti si jedni svoje rase da nemas njihova obiljezja jopa sto je sa bantekom... ban mu istice za 45 minuta
Prekoračili ste ograničenje od 20 osobnih poruka na sat. hm.....sad sam u bedu.....
cekam gaaaaaa