Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 10 Gostiju pregledava ovu temu.
ja radim sa ljubavi i vegetom, ti samo nabacivas.. ne poznas ti mene, ja jedno kupim, stoji malo, onda kupim tonu dijelova pa kombiniram, a ako mi se ne svidi onda nesto novo, ovo je jedina gilera u hr i zelim da bude unikatna i u svijetu.. pezo ce biti za svaki dan gilera samo onako kada pozelim poginuti...
jos mi nije jasan mariov avatar... sto je to osim tebe...lakse s boska pginuti nedo sa ovoga
mario u gay baru....to je njegow awatar....xD
mario koliko znam to je jedina gilera cx u hrvatskoj.. ili ja nisam ddobro upucen u neke stvari.. i mihi ima ti u podforumu motocikli moja tema jer ta gilera nije kao seriska, ali vise neci biti ni onakva kakva je na slikama kada sam je kupio...
a ti mislis na cx.....ja sam mislio na mxr......ma svejedno.....ni ona nije nis bolja..... XD
skoro......toe mario na divljim konjicima u gardalandu....
pusi pisu.. za mxra znam vise, ali cx jedini moj... i ima da bude unikatan unikat
aha....a ja sam engleska kraljicana slikama me se wiŠe dojmio Drnda od gilere.....xD
a slusaj, damo se dogovoriti.. provedi koji dan u mene nemoj me plasiti da sam te se dojmio.. nije to vise kul, ja to ne zelim.. onako rascupan i divlji ne zelim zene blizu...
pa sad...kolko ja znam....i nismo si baŠ blizu....
ja cu za koji dan mozda sa bratom u zg po nissan navaru pa cemo biti blize klamota ti je u gacama... ovo je strit fajt picolovac .. kojim ne zelim voziti ni jednu picicu
pa sad....neznam ja da bi neka picica i sjela na to....al doro...neznam ja kak je kod tebe tam na selu....xDma mrak....onda buŠ ti picica koja sjedi iza mene....xD
koe slike.....kai imas neke egzoticne slike koje bi htio podjeliti s nama.....samo naprijed....