naravno da mozes reci, i naravno da je tu sad nova tema koja moze biti i jos bolja
Inače, ja neznan jel ti neželiš shvatiti neke stvari koje ti govorimo, ili nemožeš.
Nije stvar u tome da će ova tema bit bolja il lošija, stvar je u tome šta je u onoj temi uz 300 stranica baljezganja moožda 150 bilo i pravih stvari, rasprava u vezi skutera ovo ono, i moglo se nać dosta korisnih informacija, kad mi je bilo dosadno doša bi ovde i čita chat šta ovaj šta od ostale ekipe, zna bi se nasmijat i slično. A koji je smisao što ćemo sada ponovo pisati i dogovarati se ovde, ostaviti ponekad korisnu informaciju, ako ZNAMO da će nam se tema pri 400,500-oj stranici izbrisati. A virujem da niko od nas ne c/p postove odavde u word, one korisne, jer mi se možda taj trenutak ne čine korisnima niti da će meni ikad zatrebati, ali mi možda nešto zatreba za mjesec dana, pa se sitim da se tada i tada pisalo o tome, pa ću potražiti ovdje, prolistati par stranica, nije mi problem.
A ako forumu smeta cca 10000 postova, onda ovaj forum nije nit približno ozbiljan kakvog sam ga smatrao.
Eto, nadam se da sam pomogao.