Općenito > Generalno o skuterima
generic XOR
eladio:
--- Citat: veliki - 02 Svibanj, 2007, 22:03:54 ---Oj ekipa. Nije me bilo od davno. Nadam ste da ste dobro i da vasi generici idu super :toothy9:
Evo sa svojim sam napravija prvi servis nedavno, ''vec'' imam 1100km :toothy11:Servis me došao oko 260kn.
Skuter sad ide malkice bolje (valjda zbog nategnutog remena). Evo prvi put sam nalija i omv.ovo 100 oktansko gorivo da vidim ima li razlike... e pa nema razlike (inace točiim euro super 95), jedino sta mi se zna ugasit kad ga palin na ladno, pa triba dodat malo gasa, a kad je 95 nema tih problema. Prednja kočnica i dalje škripi- vise ne koristim sirenu :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
korist euro95 , vis da ti bolje radi :toothy9:
super , hvala na povratnoj info :icon_thumright:
inace, posto je 4T , racunaj tek nakon 3000 da ce ici skroz kako treba :frajer:
roby44:
--- Citat: Baptista - 17 Travanj, 2007, 00:40:41 --- ;D evo mene opet...bok robi se sjećaš da sam i ja prije zime kupio xor generica, i sad je vrijeme da ga malo sredim da se preko ljeta ne vozim sramotnih 55, sa curom 50 km/h...hahaha
Sad očekujem neku lovu, spreman sam dati kojih 1000 kn ili više za uređenje (tuning), imam čovjeka (privatno - ne servis) koji bi to obavio pa me zanima slijedeće:
-kaj da mu velim da mi napravi?
-gdje su sve blokade koje može skinuti?
-i koji još savjet imaš?
-dali da uzmem nešto od ova dva seta http://www.jurec.hr/oprema.html
Inače dečko radi sa skuterima i vjerojatno bi znao šta treba (iako nikad nije radio na genericu), ali da ja budem miran volio bi mu na papiru napisat šta točno treba napravit!
U svakom slučaju, šta god napravim sa skuterom biti će dobro jer ne mogu više trpit ovu sporoću.....Hvala puno. ???
--- Kraj citata ---
e sorry, ja kasno vidio....
variomat stavi i auspuh. mozes doc do mene da slozimo ak hoces. treba i karb. postelat, stavit drugu diznu, skinut lulicu i to ce vec letit.
mrcina:
roby gdje si ti jučer, zašto nisi došao
roby44:
--- Citat: mrcina - 02 Svibanj, 2007, 22:54:01 ---roby gdje si ti jučer, zašto nisi došao
--- Kraj citata ---
gdje dosao?? :icon_scratch:
mrcina:
sori nisi dobio pozivnicu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju