Općenito > Generalno o skuterima

generic XOR

<< < (13/30) > >>

fvedran:
bok svima!
ajde ekipa iz ZG-a ak ste za da se svi mi sa (DE)Genericima nadjemo jedan dan pa da popricamo o tehnickim pitanjima i planiranim zahvatima. Jednostavnije je nego ovak prek foruma. Kak vam se cini plan?

veliki:
Evo san jučer sazna sve čari kineskog proizvoda  ;D Ispala (nekako?) jedna od 2 vide koje drže nosač lonca ispuha. Nije to tako ni loša stvar da mi danas, kad san priša priko rupe, nije puka nosač na mistu di je ostala ona jedna vida, cila grana, praktički ostala visit, a o vibracijama da ne govorin. Uspija san to nekako učvrsit da ga mogu vozit dok ne odem u servis. E sad ne znam hoće li,puknuti nosač lonca,seviser variti ili nabaviti novi? :dontknow: :icon_scratch: :dontknow:
E,jos san vidija da je počela lagano hrđa na spoju ispušne grane i lonca, pa se nadam da će lonac otic u garantnom roku  :toothy9: da mogu uzet bolji :icon_thumright:
Dali ste imali problema sa nosačem lonca i općenito sa vidama koje su se same odvidavale (odšarafile :toothy11:)?

eladio:
..samo da se nadovezem na hrdju, nema na kojem je skuteru nisam vidio  :toothy3: :redface:

veliki:

--- Citat: eladio - 07 Svibanj, 2007, 20:36:10 ---..samo da se nadovezem na hrdju, nema na kojem je skuteru nisam vidio  :toothy3: :redface:

--- Kraj citata ---

Aj super... :icon_scratch:mislim, nije super... hehe, zadnjih dana sam dosta po kiši vozija, pa je vjerovatno zbog toga, prije hrđu nisam primjećiva.

fvedran:
hm, vidim da je moj prijedlog o susretu ignoriran ili ga nitko nije primjetio.  :(
Uglavnom, ja bih svakako htio nekog znalca upitati kaj s kupovinom dijelova koje bih trebao zamijeniti (konacno da ga odblokiram do kraja). Znači gdje kupiti potrebno, da li mi to netko od vas može složiti i na kraju kolko bi to došlo...
Bila je neka priča o novom variomatu te auspuhu. Još sam u dvojbi da li kupiti auspuh ili zadržati stari a promijeniti granu koja je zblokana. :toothy11:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju