Općenito > Generalno o skuterima
generic XOR
fvedran:
znam:-) ali u servisu kazu, "moze grana, ili auspuh. Nema potrebe jedno i drugo" Ja pod Auspuh smatram lonac. zato pitam
aposaric:
--- Citat: fvedran - 12 Travanj, 2007, 21:51:04 ---znam:-) ali u servisu kazu, "moze grana, ili auspuh. Nema potrebe jedno i drugo" Ja pod Auspuh smatram lonac. zato pitam
--- Kraj citata ---
Bok,
ako uzmeš original auspuh (kao na slici lijevo) za crackera i xor, onda ti ne treba grana, zato što je novi auspuh u komadu, i ne treba mu grana. Ukoliko misliš ostaviti postojeći auspuh, onda trebaš to napraviti. Ali preporučam ti da uzmeš komplet auspuh (600 kn u dugom selu), ja sam si ga stavil, i brzina je porasla sa47 na 65 km/h, a kada sam stavljal teže rolice, uhvatil je i 78, ali uz jaaaako slabo ubrzanje, pa nije preporučljivo za grad, već za otvorenu cestu i duža putovanja (obavezno po ravnome;-) sada imam serijske rolice gore, samo novi auspuh, diznu 64, "custom bućkuriš lulu za zrak", i mali ide 62, ima linearno ubrzanje i troši cca 3,5 litara. U osam mjeseci sam natukel 9 850 km (još malo pa cener). I triput mi se "zblokal";
1. oko 2000 km, pukla je zvjezda na variomatu, ??? sredila garancija.
2. oko 8000 km, začađila se svjećica (28 kn)
3. 9 850 Km (prije pola sata, 22:30 večeras, brijem da je puko remen;-) (a imam novi u gepeku, tak da nije greda ja se nadam)
Do nedelje mislim proći 10 000, pa ga mislim prodati, pa ako ima zainteresiranih neka se slobodno jave;-)
Motor, 06, 10 000 km, lijepo vožen, kofer 37 l, jet kaciga, novi auspuh, nova svjećica i remen, fino održavan i servisiran cca 7 000 kn, pa ak je neko zainteresiran, neka se javi na PM ili na mob 0993113963 (andrija)
Nadam se da nije bed ovdje staviti ovo? Ak je molim admine da izbrišu post;-) Hvala
Nadam se da ti ovo malo pomaže;-)
fvedran:
Hvala. Pomoglo je, sad konacno dobivam otprilike sliku kak i kaj bi se trebalo (moglo) sve napraviti.
Baptista:
;D evo mene opet...bok robi se sjećaš da sam i ja prije zime kupio xor generica, i sad je vrijeme da ga malo sredim da se preko ljeta ne vozim sramotnih 55, sa curom 50 km/h...hahaha
Sad očekujem neku lovu, spreman sam dati kojih 1000 kn ili više za uređenje (tuning), imam čovjeka (privatno - ne servis) koji bi to obavio pa me zanima slijedeće:
-kaj da mu velim da mi napravi?
-gdje su sve blokade koje može skinuti?
-i koji još savjet imaš?
-dali da uzmem nešto od ova dva seta http://www.jurec.hr/oprema.html
Inače dečko radi sa skuterima i vjerojatno bi znao šta treba (iako nikad nije radio na genericu), ali da ja budem miran volio bi mu na papiru napisat šta točno treba napravit!
U svakom slučaju, šta god napravim sa skuterom biti će dobro jer ne mogu više trpit ovu sporoću.....Hvala puno. ???
veliki:
Oj ekipa. Nije me bilo od davno. Nadam ste da ste dobro i da vasi generici idu super :toothy9:
Evo sa svojim sam napravija prvi servis nedavno, ''vec'' imam 1100km :toothy11:Servis me došao oko 260kn.
Skuter sad ide malkice bolje (valjda zbog nategnutog remena). Evo prvi put sam nalija i omv.ovo 100 oktansko gorivo da vidim ima li razlike... e pa nema razlike (inace točiim euro super 95), jedino sta mi se zna ugasit kad ga palin na ladno, pa triba dodat malo gasa, a kad je 95 nema tih problema. Prednja kočnica i dalje škripi- vise ne koristim sirenu :icon_tongue:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju