Općenito > Generalno o skuterima
generic XOR
fvedran:
eto, danas obavih servis na 500 km. I skinuto je očito nekaj od blokada jer se brzina povećala. Sada dostiže vrtoglavih 50, za razliku od dosadašnjih 45.
Pitao si me za lovu koji bi uložio. U biti ne znam, sve kaj me zanima je neko ne pretjerano nabrijavanje, da uhvati barem 70-80. Valjda je to moguće. htio bih idealan odnos performansi, potrošnje i trajnosti. U biti ni sam ne znam kaj je najbolje. Nije mi do jurnjave, čisto da mogu kolko-tolko pratiti promet po slavonskoj, vukovarskoj...joj, tolka pitanja imam. A kad je opet susret? :toothy10:
Punisher:
Variomat i auspuh drugi. Ali najbolje će ti Robby znati reći kakvih tu još 'caka' ima :icon_thumright:
roby44:
pa evo, uzmes vario i auspuh... za tvoje potrebe ce bit dovoljno. ma treba u potpunosti poskidat blokade za pocetak. oni su skinuli samo prsten na variu.
fvedran:
ak mijenjam auspuh, kaj je s granom?
Punisher:
--- Citat: fvedran - 12 Travanj, 2007, 00:46:53 ---ak mojenjam auspuh, kaj je s granom?
--- Kraj citata ---
Kojom granom???
Ne znam jesam te krivo razumio. Grana (ako je ta na koju oboje mislimo - nema druge :laughing7: ) ti je sastavno dio auspuha i sve ti je u jednom komadu.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju