Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
U cemu je razlika: Uitlaat Minarelli Horizontaal Top Performances Nardo Replica Uitlaat Minarelli Verticaal Top Performances Nardo Replica
A o cemu se tu radi..Ako je spuh onda u grani jer nije isti polozaj cilindra..znaci razlika je i u cilindru..kod mene je vertical i usis goriva je direktno na cilindru dok je kod horizontale na bloku..jbg ima razlika..tako i u radilicama..
Sve u svemu vertikalni je totalni promasaj!kod vertikalnog cilindar ide u smjeru zemlja nebo a kod horizontalnog u smjeru zadnji kotac prednji kotac!posto se tu radi o ispuhu totalno su drukcije grane i ne pase jedno na drugo!
Ja mislim da nije promašaj..a razlog je da malo naštelani vertikal bolje baca na zadnji nego horizontal isti tako nastelan..
a zasto onda 125 2t zujalice je drugacije, sve imaju vertikalu, imam 2 masine, jedan je usis na cyl a druga usis na blok, a razlika 6 ks u korist usisa u blok....
na gileri je horizontalna
gilera,piaggio imaju horizontal..peugeot jer force i sf3 imaju horizontal od peugeota,ostali vertikal..minareli(aerox,fox,phantom..) lc masine sve horizontal..spy,slider imaju vertikal..
Kaj nisu radilice iste? Slagal sam Spy-a koji je isto vertikal i čini mi se da su radilice potpuno iste, samo je cilindar zamaknut gore (naravno i drukčiji blokovi)
Razlika u radilicama izmedju horizontale i vertikale je u tome sto vertikalni ima polutke manjeg promjera za cini mi se 3mm.Znaci vertikalna radilica bi se mogla ubaciti u blok od horizontalne ali bi se povecao volumen kartera i oslabilo usisavanje dok se horizontalana radilica nikako ne moze ubaciti u vertikalni blok.