Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

.::Peugeot Vivacity Project::.

<< < (13/91) > >>

speed:

--- Citat: S.F. sf2 - 05 Prosinac, 2009, 01:10:26 ---sve pohvale za skut,higijena skuta je pola zdravlja  :toothy10: obavezno javi kad stavis stage 6 usis,zanima me kakva ce bit razlika u odnosu na serijalu

--- Kraj citata ---
na serijali,gotovo nikakva razlika

speed:

--- Citat: radomir.g - 05 Prosinac, 2009, 01:18:32 ---Jbg Peugeot je to.. Eto zasto ne moze da se uporedi sa Piaggiom i Minarellijem! Bas zbog takvih "sitnica"....
Tako karb stoji jbg. A i glupo je mesto u pm  :toothy12:
Ni sa novim usisom nece stajati nista drugacije. Opet ce stajati tako da kazem ravno. Tu mora ici onda neka homemade ili Pia prirubnica da bi se dobila neka kosina i bolji odaziv..
Ser. vs "tuned" :)

@S.F. sf2  - sve javim...  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
sad tek vidio sliku,to moj bivsi skut na slici :'( :'( :'( :'( :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:

radomir.g:

--- Citat: speed - 05 Prosinac, 2009, 01:28:03 ---sad tek vidio sliku,to moj bivsi skut na slici :'( :'( :'( :'( :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:

--- Kraj citata ---

Aha :) Imam na kompu jos slika sacuvano jos sa PST-a  :glasses9:

Na serijalu je sigurno mislio na ser. usis i prirubnicu  :icon_thumright: Sigurno mora biti poboljsanja.. Videcemo..

S.F. sf2:
mislio sam na razliku izmedju orig. prirubnice i stage6 a ne razlika na serijala skutu

speed:

--- Citat: S.F. sf2 - 05 Prosinac, 2009, 12:06:48 ---mislio sam na razliku izmedju orig. prirubnice i stage6 a ne razlika na serijala skutu

--- Kraj citata ---
pa samo je sira od serijske,ja sam imao od 100ccm na skutu i stavljanjem s6 usisa,nije bilo razlike

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju