Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

.::Peugeot Vivacity Project::.

<< < (12/91) > >>

aeroxtuning:
Vec sam reko da mi se svidja  :icon_thumright: sljedeća must have prerada bi po mojem mišljenju trebala biti nazad disk ;)

radomir.g:
Hm, vidis kako znas sta mi je sledece u planu :)
Mada i ovaj dobos sa dvoje na motoru bez problema blokira tocak, ali ipak disk je disk :P

Narucen je Stage 6 Big Valve usis, trebao bi stici ovih dana. Pa kad njega resim skupljam za preradu za disk  :icon_thumright:

runner_sp180:
super.. za mene je inace taj vivacity sprdnja, ali ovaj je cini se iznimka. neznam sad dal mi se cini ali kao da su neke drugacije vile pa izgleda puno bolje... super sreden sto se stylinga tice, a kod tuninga mislim da je problem tu kod usisa, taj nacin kako karb ide na prirubnicu. jel ne mozes nesta iskombinirat da bude kao na piaggio? ono mi izgleda puno bolje

S.F. sf2:
sve pohvale za skut,higijena skuta je pola zdravlja  :toothy10: obavezno javi kad stavis stage 6 usis,zanima me kakva ce bit razlika u odnosu na serijalu

radomir.g:

--- Citat: runner_sp180 - 05 Prosinac, 2009, 00:57:33 ---super.. za mene je inace taj vivacity sprdnja, ali ovaj je cini se iznimka. neznam sad dal mi se cini ali kao da su neke drugacije vile pa izgleda puno bolje... super sreden sto se stylinga tice, a kod tuninga mislim da je problem tu kod usisa, taj nacin kako karb ide na prirubnicu. jel ne mozes nesta iskombinirat da bude kao na piaggio? ono mi izgleda puno bolje

--- Kraj citata ---

Jbg Peugeot je to.. Eto zasto ne moze da se uporedi sa Piaggiom i Minarellijem! Bas zbog takvih "sitnica"....
Tako karb stoji jbg. A i glupo je mesto u pm  :toothy12:
Ni sa novim usisom nece stajati nista drugacije. Opet ce stajati tako da kazem ravno. Tu mora ici onda neka homemade ili Pia prirubnica da bi se dobila neka kosina i bolji odaziv..
Ser. vs "tuned" :)

@S.F. sf2  - sve javim...  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju