Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
.::Peugeot Vivacity Project::.
radomir.g:
Hvala hvala ;)
David:
Odličan projekt, jako mi se sviđa pedantnost i urednost ! Upravo i ja radi svoj projekt ali u pitanju je peugeot Buxy, gore je polini kit 70 sport, i još mnogo poslastica, živio, pozdrav !!!! :hello:
pesek:
Iako sam protiv ovih silnih modifikacija, moram priznati da si sve to fino i pedantno složio. Po drugim forumima dosta pljuju po pežoima bez nekih valjanih argumenata, između ostalog da nije pogodan za tuning, a eto si dokazao da nije baš tako. Čudi me malo da se još kotrljaš na savama MC16, nije valjda da si zadovoljan s njima? Moj skut je potpuno isti kao tvoj (bio), to je verzija silversport koja je rađena u manjem broju primjeraka, tako da se prilično rijetko vidi na cestama. :icon_thumright:
radomir.g:
Gume su zrele za zamenu.. Na motoru su od kad sam ga kupio! Prednja je jos i dobra, jeste tvrda kao kamen ali i dalje ima sigurno 5mm mesa i dobro drzi.
Zadnja je definitivno za zamenu, mesa vise ni nema... Definitivno prve pare idu za novu zadnju MC16, da ne budu razlicite :D
Najveca razlika u tuningu izmedju Peugeota i ostalih skutera je to sto u Peugeot moras uloziti duplo vise para nego u npr. neki Piaggio da bi performanse bile iste :)
Najveci problem je usis kojeg definitivno treba zameniti, a razlika je veoma velika sto se tice snage i odaziva na gas...
Tu je jos i los izduv zbog dugacke grane gde je npr. Yasuni R koji na ostalim masinama ima najvecu snagu na nekih 10000 obrtaja, na Peugeotu je ta snaga manja za nekih 1500 obrtaja, tako da spada u klasu ispod po snazi. Otuda i to da nije bas pogodan za tuning ;)
x-plorer:
samo da kazem svaka cast skuter je strava... :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju