Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
.::Peugeot Vivacity Project::.
Drnda:
meni se bas o nijansi i radi, lagano produbi zvuk, i ide isto kao i recimo 5/8 gasa, a sa 6/ 8 najbolje ide, ako me kuzis, slabiji je na full gasu nego malo manjem od full, ali opet to je nijansa.. onaj tko ga ne vozi cesce nebi skuzio
radomir.g:
Da razumem te.. Isto je i meni bilo na prvom 17,5mm karburatoru sto sam imao. U tom slucaju mi je 5 brojeva veca dizna resila tu niansu na full gasu... Ali svakako prvo probaj sa iglom, jeftinije je :toothy9:
Drnda:
imam ja i dizne, ali nemam volje skidati karb sa prirubnice svako 13 sati :toothy12: :toothy12:
sada je dizna 85 na sport kitu gusanome ac na 19 karbu.. mislim da je to ipak dosta... samo nezz kako da popravim do trecine gasa, trokira mi
zavio sam sarafic onaj, manja je ler dizna, ali u voznji kada se ugrije mi trokira lagano..
radomir.g:
Isto se i meni desava sa gljivom, full gas i sredina gasa ok, ali na vrhu trokira pomalo, a vijak za smesu zavrnut 1/4 kruga od samog kraja.. Jednostavno tako je, to samo Alfa moze nastelovati da na svim otvorima bude savrseno :laughing6:
Drnda:
potpuno isti slucaj kao u mene.. samo nema ni meni alfe u susjedstvu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju