Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

.::Peugeot Vivacity Project::.

<< < (49/91) > >>

Drnda:
aj da te pitam..  negdje na 6/8 gasa je odlicno, dam full i osjetim kako lagano ga gusi, tj slabije ide nego sa 6/8, moze li se na w 16 igli sa najgornjeg polozaja na jedan nizi spustiti da to  popravim a da ne trokira na pola...?

radomir.g:

--- Citat: LukyGS - 19 Kolovoz, 2010, 20:45:54 ---Nemože ti dobro razvrtiti stavi rolice 5.5 do 6grama!.

--- Kraj citata ---
Probao sam i 5,5 i 6g..
Ide preko 10000 obrtaja i nepotrebno se prevrtava, nema ovaj auspuh sta da trazi preko 10000 obrtaja.. Sad na trenutne obrtaje samo da mu dodam +1000 i to ce biti idealno za R model  :icon_thumright:

Inace sam na proslom setupu imao 5,7g (malossi sport, giannelli extra, 17,5mm karb) i to je bilo idealno, taman na sredini rezonance auspuha tako da je u svakom momentu odlicno potezao..
Ova sad gramaza ne moze nikako da se poredi sa gramazom iz proslog setupa, drugi je auspuh, kit, CNC drive verovatno imao drugaciji ugao itd itd....

radomir.g:

--- Citat: Drnda-1 - 19 Kolovoz, 2010, 20:47:33 ---aj da te pitam..  negdje na 6/8 gasa je odlicno, dam full i osjetim kako lagano ga gusi, tj slabije ide nego sa 6/8, moze li se na w 16 igli sa najgornjeg polozaja na jedan nizi spustiti da to  popravim a da ne trokira na pola...?

--- Kraj citata ---
Nema veze polozaj igle sa full gasom.. Probaj sa 5-7 brojeva vecom diznom..
A i kad spustis iglu smesa na pola gasa se osiromasuje, tako da sigurno nece poceti trokirati  :icon_thumright:

Drnda:
ne, sada je skroz spustena, tako da ne ide nize.. nego ipak mislim ako na igli koja je inace dosta bogata dignem je za zub, da ce ova dizna biti ok, jer ce igla mrvicu isto davati.. nezz jel toliko duga da imalo ometa diznu, tj nezz jel upada u needlejet toliko da bi se dizanjem za zub poboljsala smjesa na full gasu

radomir.g:
Aha, na to mislis... Iste je duzine kao i sve ostale igle w7,w9... Razlika je samo sto je ova w16 spicastija i ima duzi konus, pa je samim tim pogodnija za rad sa otvorenijim filterom i vecim diznama..

Trebas probati podici iglu za zub-dva, jer ima slucajeva gde su ljudi sredili full gas iglom, ali to su onda u pitanju bas nianse..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju