Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

.::Peugeot Vivacity Project::.

<< < (22/91) > >>

Ivan_drifter:

--- Citat: speed - 31 Siječanj, 2010, 21:15:29 ---si siguran da zna vise od mene :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:

a decko odlicno kuzi stvari i bit ce pravi majstor :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
gle ja sam imo sfa ko i ti i znam svaki saraf na njemu i kako treba biut ko i ti al sad imam novu vivu a on je frik za vivu ko i ja za sfa 90 % je isto sve al onih 10 % zna vise od tebe i mene....a sad pitanje ces prodavati stage 6 primar i sekundar ako budes javi mi se na msn...

speed:

--- Citat: Ivan_drifter - 01 Veljača, 2010, 19:08:11 ---gle ja sam imo sfa ko i ti i znam svaki saraf na njemu i kako treba biut ko i ti al sad imam novu vivu a on je frik za vivu ko i ja za sfa 90 % je isto sve al onih 10 % zna vise od tebe i mene....a sad pitanje ces prodavati stage 6 primar i sekundar ako budes javi mi se na msn...

--- Kraj citata ---
a koja je razlika izmedju vive i SF ::) ::) ::) ::)

njegova viva je AC,to moj buraz zna sloziti :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6:

i ne brini slagao sam ja i vive puno prije :icon_thumright:

Ivan_drifter:
ma isti je k**ra* 90% <al eto ja se iznendio kod nekih sitnica na vivi kaj nemaju veze s masinom masinu s kurcem sastavim

aprilia area 51:
kako uspjevas skuter drzat tako urednim... :notworthy: :notworthy:

i kak to da ti ni blokovi tu kod prenosa nisu onako prljavi od remena   :icon_scratch:

stvarno svaka cas na projektu i na odrzavanju... :icon_thumright: :icon_thumright:

radomir.g:
Kvalitetan remen koji se ne trosi :toothy12: :toothy12:
Salim se.. Ma valjda sve izadje iz rupa na dekli koje su namenjene za hladjenje prenosa.. :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju