Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
.::Peugeot Vivacity Project::.
Faba:
Skuter je :o,svaka ti dala :).I za svaku pohvalu je to sta si na prvu stranicu stavio usporedbu kako skut ide,vjerojatno ce bit nekom od koristi kad ce ic slagat Peugeota :icon_thumright:
radomir.g:
Dobro zadnji snimak jeste sa kitom, ali od tada su se desile jos mnoge promene..
Bice novi video samo da dodje malo toplije vreme :)
Ivan_drifter:
ja sam sad uzo vivacity i imam mnogo djelova od sf2 i tako isto bi mogo nesto kemijat vec sam dodo radomira na msn za to ako negdje zapnem da mi pomogne on je nas peugeot ac frek sve o pug ac masinicima zna....
PROJEKT CISTA 10/5
speed:
--- Citat: Ivan_drifter - 31 Siječanj, 2010, 20:15:16 ---ja sam sad uzo vivacity i imam mnogo djelova od sf2 i tako isto bi mogo nesto kemijat vec sam dodo radomira na msn za to ako negdje zapnem da mi pomogne on je nas peugeot ac frek sve o pug ac masinicima zna....
PROJEKT CISTA 10/5
--- Kraj citata ---
si siguran da zna vise od mene :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
a decko odlicno kuzi stvari i bit ce pravi majstor :icon_thumright:
radomir.g:
--- Citat: speed - 31 Siječanj, 2010, 21:15:29 ---si siguran da zna vise od mene :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
a decko odlicno kuzi stvari i bit ce pravi majstor :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
:toothy12:
Samo polako.. Ja kad sam se tek registrovao na PST, ti si vec slagao jako lep setup.. Duze si u svemu ovome :D :icon_thumright:
Malo novosti..
Od zamene sata sam odusta, bar neko vreme. Lepo sam nasao semu i sve bilo super, ali kad sam rastavio svoj motor jednostavno sema nikako ne odgovara. To je bila sema za obicni vivacity, sa manuelnim pokazivacem goriva itd..
Moj je potpuno drugaciji! Cak nema ni kilometar sajlu, vec samo 3 kabla koja idu dole sa puza :toothy12: :dontknow:
Onda sam nabavio primar od LC-a.. Jos 10% duzi u odnosu na ovaj moj Stage 6 sto sam imao..
Kombinacija LC primar 12/34 i AC sekundar 12/45 (LC je 12/47) dobijam produzenje + 4,26% u odnosu na LC, sto je perfektno za ovaj base AC kit!
Znaci potpuno isto produzenje kao kad na LC-a stavite Malossi primar 13/35!
Kvacilo je i dalje u fazi razrade.. Jos uvek hvata jako malom povrsinom :BangHead:
AC 12/43 vs. Stage 6 13/41 vs. LC 12/34
I naravno radapciger za uvlacenje opet obavlja posao :P
Sutra jos samo odem do coveka da mi presom zameni onaj srednji zupcanik i to je to.. Mislim mogao bi ja to i cekicem :toothy12:, ali sto fusariti kad znam da mi nece ni naplatiti, a dobro ce odraditi :)
Toliko za sada :glasses9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju