Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
Pff malo sam kopao po netu i nasao sam ovo http://i266.photobucket.com/albums/ii247/russya/IMG_0033.jpg ovo je KKK KP31 najmanja turbina na svetu ide na auto 600 ccm turbodiesel smart car ali takodje dosta je ljudi stavlja na motor.... e sad da mi je samo naci ovu turbinu .... pfff
pa na ovoj slici lik jos nije povezao na spuh zato sto ceka da mu stigne prepravljeni spuh....
pa da smjesa prolazi kroz turbinu? ni to nije pametno rjesenje
covjece jos da je nastavio i bez karba radit,pa ti bi se djabe vozio
ja mislim da bi se dala stavit turbina na 4t skuter a najbolje na lunu caper 50 kao prvo luna ima cjev koja ide iza auspuha (blokada) to se spaja nagdje u masini ja bi stavio neku malu turbinu direktno na usis a fergu odma iza turbine tako da turbina vuce gorivo iz ferge i salje ga direktno u usis a cijev sa auspuha posto je dosta debele slozio bi tako da taj zrak iz cijevi vrti peraje turbine sa jedne strane a sa druge strane da turbina vuce cisti zrak izvana i probusio bi rupu na karteru sa oba dvije strane i stavio bi neke ko suplje serafe sa navojem da mozemo zaserafit neko crijevo za ulje da podmazuje turbinu jer ako se ne varam 4t skuteri imaju pumpu ulja (i sad neki vele da su 4t skuteri za k**ra* da su dvotaktni bolji ja sam automehanicar valjda se kuzim bolje u skutere i rad turbine od nekih tu 14godisnjih krelaca koji pokusavaju nesto shvatit o nabrijavanju) na dvotaktnome svake godine moras mjenjat karike a cetverotaktni evo ja ga imam 7 god i jos ne dimi zbog karika sto mislite zasto hayabussa ili neki kawasaki nisu dvotaktni zato sto je to kvaliteta četverotaktnih motora dečki počnite razmisljat o 4taktnim skuterima dvotaktni motori izlaze iz mode prije su svi bili dvotaktni a vidi sad da se dizajnerima dalo radit cetverotaktne skutere za brzinu kao sto rade dvotaktne 2taktni vise nebi postojali baotijan ima 5500 okretaja zato sto je tako napravljen da bude sto slabiji a dvotaktni imaju 7500 zato sto su napravljeni za rejs nemojete mi vrijeđat 4t motore pogledaj novi kavasaki neznam tocan naziv ali znam da je novi rekorder u brzini 440 na sat 16000 okretaja 4taktna zvijer dvotaktni nikad nece bit tako brzi