-kakav će to danas biti dan ...
mene je već umalo koštao glave...
-sanjam kako su mi ukrali skuter i kako mlatim ekipu jednog po jednog...
-a onda kreće igrokaz..jutro oko 08:00 jednosmjerna ulica,raskrižje...
na samom raskrižju stoji mladić sa upaljena sav 4 svjetla i očito želi u nazad....iza njega stoji karavan astra sa mladom gospodićnom koja se šminka u retrovizor i pizdi na ovog jer misli da ju zajebava,neide na glavnu a prometa uopće nema...
-ona sjela na trubu,on otvara prozor i dere se na nju da koji k**ra* jel nevidi sva 4 i da je stala njemu na dupe i pokrila mjesto di se on ide parkirati...
ja na skuteru metar iza mlade gospodične sve to promatram i odmah mi je prozujalo sad će kokoš unazad i krenem se odgurivati ali bilo je kasno(jebene noge me izdale)..
vidim da se na karavanu pale svejetla za unazad i kokoš daje gas i to jebački nisam stigao potrubiti nego sam zaurlao bog,isus,mater,obitelj,rodbina,sve po spisku...
lupila me malo u gumu ja se odmah bacio da mi ne povija vilice i jedva je stala skoro mi je prešla prek felge i kotača...
izlazi ona ja joj j**** sve pa i nju u spolovilo,..
veli ona kak ja ne držim odstojanje
,e onda sam puko
...
ali sve se dobro završilo ...dobit ću opet od osiguranja barem 2000-2500 kn i pokrit ću si popravak plastika koje sam zj#bo,nova prednja će sjest a i nova jeketa...