Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Tomos BT Limited Edition By KKT
Beneli:
--- Citat: aeroxtuning - 27 Rujan, 2009, 18:43:23 ---ne lupetajte bzvz....bt-i,atx-i,ctx-i...sve se to vozilo i jos vozi...najcesce su preinake bile siri klip,rezonantni spuh i karburator....i to sto se dobilo sa time je bila jako kratka vijeka...a isao je mozda kao ac trophy + leo vince tt ili eventualno 120 kmh kao sto kaze black ali ne vjerujem da je sa takvom "zvijeri" presao vise od 100 km kao ni moj frend koji je na bt-u imao sve navedeno,2 dana vozio,treci dan motor raskopan.....
--- Kraj citata ---
nemoj to lupat. odkad bolji karubrator i reza smanjuju vjek motora. pa 2t motoru je 40% u auspuhu. evo prvo da rješimo o vjeku motora:bt sa 24000 kilometra a nije bil kilometar sajle dakle ko zna kolko je prešo,stavljen klip 42.5 napravio 500 km i pukla karika zato što je klip bio od 60 kn. ja stavim klip od 150 kn napravio je još 500km i dalje radi i to bez greške tolko o izdžljivosti. a što se tiče friziranja slika sve govori (btw. to je 49 cc)
istipa622:
ja sam imao tomos B-a sa originalnim BING karburatorom,nekim laser auspuhom i klipom 39 L i iso je realnih 95 odnosno 100 po njegovom km/h....
uvijek mi je zelja bila staviti na njega 42 L ali sam ga prodao ipak prije nego je doslo do toga.
i da,samo da napomenem ja sam presao 2000 km sa takovim BT-om i nikada nikakovih problema (ako izuzmemo pregaranje svjecice i štopanje dizne :D)
APN6:
--- Citat: gokiSP - 27 Rujan, 2009, 18:57:57 ---zato postoji ctx ili deva i vozis tomosa koji ide 120 ;D
--- Kraj citata ---
prva pametna u ovoj temi, :icon_biggrin: :icon_biggrin:
a zasrali ste temu ko i uvijek ,tomos ovo,skuter ono,umjesto da se pohvali ekipu decki koja su ulozili velik trud i novac za tako nesto :'(
Phive:
faking mln :)
stipe:
decki, respect na trudu!
zuta me malo ubija, mozda da je malo razbit boju, triba sic rijesiti, zadnji rep doraditi...
al mislim da je gust ovo vozit, a?
i inace, ja sam jedan od onih koji ne pate od marke, smatram da onaj tko ima dosta znanja da ce i od sranja izvuc puno toga... (i ne kazem da je tomos sranje, na tome sam odrastao j**** mu misha)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju