Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Tomos BT Limited Edition By KKT
Daci:
dobar projekt ..puno truda al...ja to ne bi nikad radi jer jednostavno bt je pre ružan motor..šta god da mu napraviš motor iz 80tih neće nikad dobro izgledat
a što se tiče prepucavanja tomos-skuter....samo za info ctx je jači od bt-a a neki dan sam ga opro kak god hoćeš ... vozim ditecha sa kitom ...tolko o tomosima..to su stare rage dizajnirane 30 god ...u vrijeme kad su rađeni su bili dobri sad više nisu i bok
shegy:
mislim da je dosta offa o tomosima i skuterima...
ovu prednju masku jel to vlasnik radio?
predobro izgleda, kolilko vidim to je far od roxa ali ove plastike me zanimaju jel to rucno radjeno i od cega? ? ?
Bidalot_C30:
mjerite 50cc tomose sa 70cc skuterima,zasto ne racunate u poznatu elektronku od 90cc...ona je standardna isla 110-ak bez beda..
mmario73:
Moram da vas pohvalim momci na ozbiljnom projektu i velikom trudu kod ovih transformacija. Svi koji rade s voljom postaju zadovoljni svojim rezultatom a finiš je ipak kada ga pohvale i drugi.. čemu sav trud ako ga niko ne primeti.. Da li je poenta biti unikatan, ja mislim da jeste, mada ne bi to sve bilo toliko jako da nije ozbiljna performansa u motoru...
Tomosi su lideri mopeda i u svojoj generaciji ne zaostaju, ja sam sa njima odrastao i njih tunirao, za rezultate su tu istorijati, a ono što smo mi uradili to je nešto drugo.. Neka samo danas neki skut sa 50cc-a pokaže te rezultate, a da nije high end, tipa Pollini ili MHR, i eto zaključka... Tehnologija i usavršavanje 2T-a je sada na nekom drugom nivou, pogledajte samo ovog Roost-a,.. opet malo malo pa neko čita Jennings-a iz '73 god...
Još jednom SVAKA ČAST MOMCI na projektu, skidam vam kapu, volim videti, kvalitetni rad i dobar rezultat...
PS sviđa mi se žuta, baš je race..
TebreX:
Alal vera, Alal vera!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju