Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Tomos BT Limited Edition By KKT

<< < (12/17) > >>

DeLUX:
ajde nek si taj tomos samo sa spuhom stane s due+ koji ide npr 105 pravih  :drunken_smilie:

Beneli:

--- Citat: DeLUX - 27 Rujan, 2009, 14:46:39 ---ajde nek si taj tomos samo sa spuhom stane s due+ koji ide npr 105 pravih  :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---
samo dođi jer nemam regan motor  :toothy9:

aeroxtuning:
ne lupetajte bzvz....bt-i,atx-i,ctx-i...sve se to vozilo i jos vozi...najcesce su preinake bile siri klip,rezonantni spuh i karburator....i to sto se dobilo sa time je bila jako kratka vijeka...a isao je mozda kao ac trophy + leo vince tt ili eventualno 120 kmh kao sto kaze black ali ne vjerujem da je sa takvom "zvijeri" presao vise od 100 km kao ni moj frend koji je na bt-u imao sve navedeno,2 dana vozio,treci dan motor raskopan.....

aeroxtuning:
pouka price bi bila...tomos nije lose prevozno sredstvo kao npr za mog susjeda,njemu ide i ne ostavlja ga niđe,ali slabo kad presalta u 3,kamoli u cetvru,dođe mi ponekad da ga zaustavim i kazem mu kretenu jedan saltaj visu....opet sam se zanio  :toothy12: dakle,kvaliteta,odnosno sama rijec tomos ili slovenia se ne mogu sloziti sa rijec tuning,ili moze,ali ta rijec brzo pobjegne :)

gokiSP:
zato postoji ctx ili deva i vozis tomosa koji ide 120  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju