Tehnički kutak > Tuning skutera
Sport 70+Yasuni C16....
gumy:
sam si sve rekao...ovo je rupa bez dna i nikad neznaš kad će rikniti, stalno ćeš šarafati i drkariti... kad bi biro između tog dvoje rađe bi midrejs
dino gp1:
--- Citat: Rossi - 15 Rujan, 2009, 21:05:22 ---aha...nego de mi reci gumy posto si ti imo sve i svasta .....sta da radim....znaci imam prliku bez ikakvog skoro ulaganja stavit sebi midrace setup ...da uradim to ili da prodam svog kao serijalu i dodam te pare sto bi dao za midrace i kupim vxr 200 2006 ili 2007 godiste ....stim da nemam A polozeno ..moro bi i za to izdvojit nekih 200 eura toliko je kod nas ....znas kako mi je ...srce govori tuning ...midrace ....zdrav razum i mozak ...vxr200 i mirna si ...
--- Kraj citata ---
Dobro ti je gumy napisao, sam si sve rekao... midrace veći trošak i puno veći gušt za voziti... ako ti nije problem svako malo ulagati u skuter slaži midrace, poslušaj srce :laughing7:
aeroxtuning:
--- Citat: gumy - 15 Rujan, 2009, 21:02:41 ---due i c16 može izdržati 4, ajd max 5 i onda treba mjenjat kariku, na jedno 8 treba klip zamjenit jer voli puknit.
--- Kraj citata ---
tebi je gumy rano pukla karika na trophyiju...ako se ne varam na 1800 km ???
Rossi:
--- Citat: dino gp1 - 15 Rujan, 2009, 22:09:56 ---Dobro ti je gumy napisao, sam si sve rekao... midrace veći trošak i puno veći gušt za voziti... ako ti nije problem svako malo ulagati u skuter slaži midrace, poslušaj srce :laughing7:
--- Kraj citata ---
ma problem mi je ulagat ono ...nije da lezim na parama....ali ono odradim par stvari oko skutera i slicno ...kupi ,prodaj,preprodaj i slicno i jbg skupljam sezonu cijelu da bi sebi nesto uradio to sto sam zamislio i sve tako....sad da kazem eh odo dat 1000 eura onako iz dzepa nisam stim parama :D .....
nego btw .....jel se isplati dat za Torque Drive Malossijev onih nekih 80 eura ....ili bolje ostavit u dzepu za goriva :D ??
gumy:
--- Citat: aeroxtuning - 15 Rujan, 2009, 22:12:40 ---tebi je gumy rano pukla karika na trophyiju...ako se ne varam na 1800 km ???
--- Kraj citata ---
nesječam se više kolko sam prešo, 2000km nije sigurno bilo, a dobro to je bio turpijan trophy ovo govorim za serijski due
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju