Tehnički kutak > Tuning skutera

Sport 70+Yasuni C16....

<< < (7/10) > >>

gokiSP:
malo si previse zabrijo...u prvoj moras jebeno nabit okretaje i na kvacilo ju dignut a vidit ces koja je razlika izmedu dizanja skutera i sportive i budi siguran da tu nema onoga ti nabijes gas a on se dize na zadnji..bez nabijanja okretaja na kvacilu nema dizanja..

Drnda:
ma nije mi bitno toliko.. uglavnom city 16 stavi i biti ces puno zadovoljniji nego sa obicnim 16...

Rossi:
ovako ljudovi moji :D ja sam cuo da bi sa due+ i c16 vec na 3000 km bilo pametno mjenjat karike a 6000km klip i karike...posto ja u sezoni predjem min 5000 znaci to je min....imal ko pametniju ideju koji spuh stavit nesto slabiji npr od c16 a da je kvalitetan da makar prvi put karike mjenjam na 5000 a klip na 10000km..postojil ta mogucnost ili ne ....ovo sve govorim adko se odlucim za midrace za sad vaga vxr ili midrace

gumy:
due i c16 može izdržati 4, ajd max 5 i onda treba mjenjat kariku, na jedno 8 treba klip zamjenit jer voli puknit.

Rossi:

--- Citat: gumy - 15 Rujan, 2009, 21:02:41 ---due i c16 može izdržati 4, ajd max 5 i onda treba mjenjat kariku, na jedno 8 treba klip zamjenit jer voli puknit.

--- Kraj citata ---
aha...nego de mi reci gumy posto si ti imo sve i svasta .....sta da radim....znaci imam prliku bez ikakvog skoro ulaganja stavit sebi midrace setup ...da uradim to ili da prodam svog kao serijalu i dodam te pare sto bi dao za midrace i kupim vxr 200 2006 ili 2007 godiste ....stim da nemam A polozeno ..moro bi i za to izdvojit nekih 200 eura toliko je kod nas ....znas kako mi je ...srce govori tuning ...midrace ....zdrav razum i mozak ...vxr200 i mirna si ...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju