Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Danas školaaa, yaaayy  (Posjeta: 4037 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline ProDriverGT(TGB)

• Tržnica : (0)
  • forumski skuteraš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: R50X
  • MojSetup: Polini Sport
  • MojSpuh: Chrom
Odg: Danas školaaa, yaaayy
« Odgovori #20 : 07 Rujan, 2009, 11:57:38 »
ja se upravo vratio...ma do jaja...jedva čekao da počne...puna škola malih fazančića...maltretirat cu ih cijelo prvo polugodište hiihihihiiii ;D ;D ;D ;D ;D

Drito to jooj kad ih ulovimo...a cim smo dosli danas ujutro u razred vec su stolice letile..a i dobili neku novu p(t)icu moram bit pristojan  :drunken_smilie:  :icon_biggrin:

Offline Drnda

• WANTED
  • moderator
  • Tržnica : (+8)
  • maxi forumaš
  • 095 911 3440
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Opuzen
  • Moj Skuter: Sr 70 R, KTM 625 SMC
  • Moja Kaciga: Held,Nolan
  • MojSetup: Polini sport, polini hi speed
  • MojSpuh: Mhr replica
« Odgovori #21 : 07 Rujan, 2009, 12:20:44 »
hmmmmm nisi je se rijesio sta e sa faksom  :toothy12:
trebam vaditi papire pa slati za drugi rok....danas vadio radnu knjizicu.. idem malo raditi da mi ne bude dosadno..
@ speed i ja sam skuzio to... + na svakom krizanju murjaci.. kolone su koji km od grada..... :laughing7:
Uvijek vozi samo onolko koliko ti uvlačenje fuzera dopušta

Offline luna500rr

• Tržnica : (+9)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zmijavci
« Odgovori #22 : 07 Rujan, 2009, 12:21:28 »
ja se upravo vratio...ma do jaja...jedva čekao da počne...puna škola malih fazančića...maltretirat cu ih cijelo prvo polugodište hiihihihiiii ;D ;D ;D ;D ;D

Danas dosao u skolu tamo moj razred 3.i, nas oko 20 i hoda jedna teta trazi fazančiće... Pita nas jeste li vi 1.i, mi kao da i ljepo s njom na upoznavanje u jednu ucionicu 2h i kad nam dosadilo uputili se ća, a ona s vrata ''Ove godine su zbilja napredni''  :laughing1:  
Sve bi bilo dobro da nije domar naisao i rekao tko smo jer je prepoznao jednog og kolegu Luku Mladenića - Banija, mozda ga i netko s foruma pozna, on je prije bio u rjeci u skoli do drugog razreda, pa ga drugi put ponavljao s mojim razredom, vozi mislim SF-a...
Smisan lik...

Offline dhorvat

• forumski cruiser
  • moderator mini
  • maxi forumaš
  • Moj Skuter: YaAeMrAoHxA
  • MojSetup: serijala sa malim trikovima
  • MojSpuh: serijala
« Odgovori #23 : 07 Rujan, 2009, 12:49:22 »
Pa danas je trebao biti otvoren. Znaci da kasne radovi.

Trebalo je pa je odgođeno za sedamnajsti rujna.  :angry7:

ovi mladi u skoli,to uopce ne pazi na zebru niti ista,prelaze cestu koda su u sumi,ma katastrofa :sad1:

zato se i moli vozače na oprez. Baš radi toga jer djeca ne paze nego mi moramo na njih pazit  :icon_thumright:
« Zadnja izmjena: 07 Rujan, 2009, 13:05:00 dhorvat »
Base tuning minarellija... u slobodno vreme :zubo:

Offline Bidalot_C30

• forumski biciklist
« Odgovori #24 : 07 Rujan, 2009, 12:56:40 »
vratija bi se i ja u srednju,a ne sad ovo hebavanje za 4. stupanj...prvasi svake godine sve nizi i nizi :toothy12:

Offline interceptor

• Tržnica : (+1)
  • forumski skuteraš
  • Moj Skuter: Runner sp 50
  • Moja Kaciga: Nolan n62
« Odgovori #25 : 07 Rujan, 2009, 13:06:06 »
Drito to jooj kad ih ulovimo...a cim smo dosli danas ujutro u razred vec su stolice letile..a i dobili neku novu p(t)icu moram bit pristojan  :drunken_smilie:  :icon_biggrin:

e mitre....ove godine sam smislio toliko novih i svježih fora za maltretiranje, ono da se sam sebi divim... najjača spika ti je kad uletiš kod fazana u razred, PIJAN !!! i to uletiš sa dva-tri jarana i deriiii !!!! ...btw. prošle godine mi se jedan rasplako ... ja uletio pijan ko' zmaj...počeo im odmah s vrata psovat sve po spisku, boga ovo ono...i krenem redom i dignem trojicu fazana i postrojim uza zid...i tu naravno počinje akcija...nea šta ih sve nisam natjero, čak da jedan klekne, a drugi stane iznad njega i glumi kao da sere na WC-u...i onda na kraju mi se ovaj jedan rasplače, kad sam ga tjero da se penje na ljestve koje sam nacrtao na ploči... :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9:
BRZINA JE SAMO PITANJE NOVCA

Offline Bidalot_C30

• forumski biciklist
« Odgovori #26 : 07 Rujan, 2009, 13:26:30 »
e mitre....ove godine sam smislio toliko novih i svježih fora za maltretiranje, ono da se sam sebi divim... najjača spika ti je kad uletiš kod fazana u razred, PIJAN !!! i to uletiš sa dva-tri jarana i deriiii !!!! ...btw. prošle godine mi se jedan rasplako ... ja uletio pijan ko' zmaj...počeo im odmah s vrata psovat sve po spisku, boga ovo ono...i krenem redom i dignem trojicu fazana i postrojim uza zid...i tu naravno počinje akcija...nea šta ih sve nisam natjero, čak da jedan klekne, a drugi stane iznad njega i glumi kao da sere na WC-u...i onda na kraju mi se ovaj jedan rasplače, kad sam ga tjero da se penje na ljestve koje sam nacrtao na ploči... :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9:

:toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy12: :toothy12:

Offline speed

• DJ gYzMo
  • MS počasni član
  • Tržnica : (+4)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Ogulin
« Odgovori #27 : 07 Rujan, 2009, 13:48:45 »
Trebalo je pa je odgođeno za sedamnajsti rujna.  :angry7:

zato se i moli vozače na oprez. Baš radi toga jer djeca ne paze nego mi moramo na njih pazit  :icon_thumright:

ma pazim,al kad ti iza auta naleti ne gledajuci jbg,ako ides brze na haubi ti je,ja se striktno danas u 2 vozio skoro bez gasa,i opet je bilo kocenja

i ako ne stames na zebri,samo zapisu regu sada i doma cestitka stize

Offline fatal1ty

• forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Bjelovar
  • MojSpuh: CRC tokar sebankovič tuned
« Odgovori #28 : 07 Rujan, 2009, 13:51:51 »
Djeca danas ubi bože ništa nepaze bog mater,gledam klince susjede to sve bahato,bezobrazno i razmaženo....najebeš sam tak,klinci su već skužili da mogu raditi praktički "šta žele" jer uvijek ispadaju žrtve.

A da se meni malo vratiti u srednju...jao...to su bili dani,sad na faksu samo zbrka ispiti i to...
~ Cagiva Mito Evolution 94' ~

Offline R@kija

• Tržnica : (+23)
  • maxi forumaš
« Odgovori #29 : 07 Rujan, 2009, 15:13:26 »
Pa danas je trebao biti otvoren. Znaci da kasne radovi.

nije se jos otvorio jel vidim da samoborcek za cernomerec jos uvjek vozi okolo po autoputu prema jankomiru!

nasi vrsni radnici

btw..da se vratimo temi..

ovo necu nikad zabit..

sidem na ljubljanici i idem ozaljskom i na nogostupu se šoraju kljinac 15g i lik neki 35-40god..ja onno pafff..wtf.. mali njemu "ajde pizdo udari ak imas muda i nagurava ju se tam..ja piso od smjeha!!"

krenem dalje na raskrizju selska-ozaljska treba bez kacige sa kimkom kroz crveno prolazi u skare..gledam "jel ovo istina" i mislim si??!!

idem kroz selsku..i prek onim faksom na krizanju selska-bastjanova.. vidim lik u taksiju vozi neka 2 mala cigana..cigici zaljepljeni za sajbu..reko koji rac kaj me gledaju okrenem se ja i vidim iza mene onog lika iz coca-cola reklame ona obitelj kaj je..onaj mali cupavi reko koji rac...kralj..

i na kraju me skoro stera iz busa lik jer mi pokaz ne vrijedi..hahahhahahahah

Offline benelli

• maxi forumaš
  • Mjesto: Novigrad
  • Moj Skuter: benelli 491 i gilera runner vx125
  • Moja Kaciga: na laktu
  • MojSetup: malo(s)si spor(t)
  • MojSpuh: serjalović sa db kilerom
« Odgovori #30 : 07 Rujan, 2009, 15:38:47 »
vratio se prije iz skole i mgu raci da nije bilo lose  :toothy12:

Offline frenky

• forumski skejter
  • **
  • Banned!
  • scooter tuning is not a crime
    • malossi
  • Mjesto: zagreb-DUBRAVA
  • Moj Skuter: ?ing-?ija..xD
  • MojSetup: Nepostoji to za taj motor!!! xD xD
  • MojSpuh: Ubijen
« Odgovori #31 : 07 Rujan, 2009, 15:50:06 »
vratio se prije iz skole i mgu raci da nije bilo lose  :toothy12:

POTPIS!!   

I kod nas je bila zajebancija,jel da mex(00rakitje)...hhehehhe

Offline ProDriverGT(TGB)

• forumski skuteraš
« Odgovori #32 : 07 Rujan, 2009, 17:40:35 »

Nije lose..mi smo trenutno u fazi bacanja stolica kroz prozor  :laughing7:

Offline PROOF

• maxi forumaš
  • aj ne seri jeate
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Varazdin-Vratno
  • Moj Skuter: ide u blokadu đitn vu-vu
  • Moja Kaciga: head inside
  • MojSetup: cul sam nekaj o kitu ali neznam,on zivi u vodi jel?
  • MojSpuh: kaj si njim?ja mislim da imam,moram pitat mamu
« Odgovori #33 : 07 Rujan, 2009, 17:50:48 »
haha mi dobil 2 nova ucenika danas... 36 nas ga u razredu jbt..vec danas dosli u pol 1 a trebali u 12....inace smo bili tamo do 15 do 1 i isli doma ..samo nam je raspored dala...
ĐITN ĐITN......
FUCKING ZAŠIKJENIC :ajdeajde:
PIČKIN PRDEC
KALAFUNĐIJA RULZ :pottytrain4: We are the best, Fuck all the rest

Offline frenky

• forumski skejter
  • **
  • Banned!
  • scooter tuning is not a crime
    • malossi
  • Mjesto: zagreb-DUBRAVA
  • Moj Skuter: ?ing-?ija..xD
  • MojSetup: Nepostoji to za taj motor!!! xD xD
  • MojSpuh: Ubijen
« Odgovori #34 : 07 Rujan, 2009, 17:53:17 »
haha mi dobil 2 nova ucenika danas... 36 nas ga u razredu jbt..vec danas dosli u pol 1 a trebali u 12....inace smo bili tamo do 15 do 1 i isli doma ..samo nam je raspored dala...

u jbt..hahaha..kod nas je samo 15..hahhaha..svi popadali!!

Offline sfreak

• maxi forumaš
  • Mjesto: Jadranovo
  • Moja Kaciga: Shark S800
« Odgovori #35 : 07 Rujan, 2009, 17:56:49 »
ja se rijesio toga ove godine...sad na faks kad pocne...

jbg, mislim da cu htjet nazad u srednju  :icon_biggrin:

Offline Lazo

• Tržnica : (+1)
  • forumski skuteraš
  • Mjesto: Bošnjaci
  • Moj Skuter: Yamaha X-Max 250
« Odgovori #36 : 07 Rujan, 2009, 18:05:33 »
meni je isto danas bio sretan dan u školi... idem hodnikom van zapalit i prilazi mi klinac i pita jel imam knjige za prodat... ja ono imam sve su nove (što je istina) kaže jel može za 300 kn... au reko care donesi pare sutra i dam ti knjige i platim ti još i piće  :toothy12: :toothy12: :toothy12:

Offline PROOF

• maxi forumaš
  • aj ne seri jeate
  • Mjesto: Varazdin-Vratno
  • Moj Skuter: ide u blokadu đitn vu-vu
  • Moja Kaciga: head inside
  • MojSetup: cul sam nekaj o kitu ali neznam,on zivi u vodi jel?
  • MojSpuh: kaj si njim?ja mislim da imam,moram pitat mamu
« Odgovori #37 : 07 Rujan, 2009, 18:33:44 »
btw ima ko knjige za racunalca 3 razred?
ĐITN ĐITN......
FUCKING ZAŠIKJENIC :ajdeajde:
PIČKIN PRDEC
KALAFUNĐIJA RULZ :pottytrain4: We are the best, Fuck all the rest

Offline ProDriverGT(TGB)

• forumski skuteraš
« Odgovori #38 : 07 Rujan, 2009, 18:34:30 »
meni je isto danas bio sretan dan u školi... idem hodnikom van zapalit i prilazi mi klinac i pita jel imam knjige za prodat... ja ono imam sve su nove (što je istina) kaže jel može za 300 kn... au reko care donesi pare sutra i dam ti knjige i platim ti još i piće  :toothy12: :toothy12: :toothy12:

Ahahahahhahahahahaahha ne pozna te ni nista?Hahah daj zabrij,kod nas neki novi ima mozda metar i pol i 10g bi mu dao,kaze 16...a klinac klinac,nisam mogo vjerovat,svake godine su sve manji

Offline R@kija

• Tržnica : (+23)
  • maxi forumaš
« Odgovori #39 : 07 Rujan, 2009, 18:40:42 »
POTPIS!!   

I kod nas je bila zajebancija,jel da mex(00rakitje)...hhehehhe

yes yes

evo samo 10kn ma za 10kn ti sve dam nosi